Shock!

június 20.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Hallgass bele a hamarosan érkező új Ossian albumba!

Április 8-án jelenik meg az Ossian új lemeze, A Tűz jegyében, amely két év óta a csapat első stúdióalbuma lesz. További érdekesség, hogy itt debütál Kálozi Gergő, az egyik legnépszerűbb hazai heavy metal csapat új dobosa is. A lemezből némi ízelítőbe már bele is lehet fülelni.

0322ossian

Az Ossian a törökbálinti SuperSize Recordingban rögzítette az albumot, amely már a tizenkilencedik lesz a sorban. A megjelenés napján az Ossian dedikálást és közönségtalálkozót tart Budapesten, az V. kerületi Cinema Rock Caféban 17 órától, ennek részleteiről itt lehet informálódni.

További fontos információ, hogy az album előrendelhető a zenekartól is, és aki április 3-ig benyújtja igényét egy lemezre, az nem csak annak örülhet, hogy már a megjelenés napján kézbe veheti az új albumot, hanem mellé még további ajándékokat is kap Paksi Endrééktől. A lemezek mellé dedikált Ossian posztert és csak az előrendelőknek készült matricát is küldenek, valamint a HammerWorld magazin ajándékát, egy régebbi lapszámot, benne Ossian interjúval. Ugyanígy kedvező, 1999 forintos áron csak az albummal együtt előrendelhető pólóhoz is lehet jutni tőlük, amiket ráadásul kizárólag az előrendelőknek gyártanak, nem kerülnek később sem kereskedelmi forgalomba.

Az új albumból némi ízelítő alább már meg is hallgatható.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
0 #2 Shin 2013-03-27 11:03
Az utóbbi évek lemezei nekem sem tetszettek, de ez igencsak ígéretesnek tűnik, mindkét szám tetszik. :)
Idézet
 
 
+3 #1 TelekiPál 2013-03-25 12:32
Nem szeretem az Ossiant, de meg kell hagyni a csapatnak jót tett ez a pár év szünet. Nem azt mondom, hogy Paksi azóta megtalálta a Bölcsek kövét, de ez a szám simán jobb, mint amit ... úgy tíz éve folyamatosan letettek az asztalra. Szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.