Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg Dave Grohl és Corey Taylor közös dalát!

From Can To Can’t címmel meghallgatható a Slipknot / Stone Sour frontember Corey Taylor és a Foo Fighters főnök Dave Grohl kollaborációjának eredménye, amely Grohl hamarosan bemutatandó dokumentumfilmje, a Sound City: Real To Reel zenealbumán szerepel majd. A dalban Scott Reeder, az egykori Kyuss basszer és a Cheap Trick gitáros Rick Nielsen is szerepel.

A Sound City: Real To Reel Dave Grohl rendezői debütálását jelenti, és néhány korlátozott mozis vetítés mellett elsősorban a DVD-piacra, illetve kábelhálózatoknak készült. A film a legendás Los Angeles-i Sound City stúdió történetét meséli el, ahol a Fleetwood Mactől a Nirvanáig alapvető zenekarok tömegei készítettek klasszikus lemezeket. A számos interjúrészlettel tarkított alkotás mellé Grohl összerakott egy alapos soundtracket is: ezen kap majd helyet az alábbi dal, de az a Cut Me Some Slack című téma is, amit a Sandy hurrikán áldozatainak megsegítésére adott New York-i gálakoncerten vezetett elő Grohl, Novoselic, Pat Smear és Paul McCartney.

Január 18-án Corey, Nielsen és Grohl már biztosan színpadra áll együtt Amerika egyik legjelentősebb független filmfesztiválján, a Park Cityben megrendezendő Sundance-en, méghozzá a Sound City Players név alatt. Szintén ott lesznek velük a Foo Fighters tagjai, az egykori Nirvana basszusgitáros Krist Novoselic, Chris Goss (Masters Of Reality), Lee Ving (Fear), Stevie Nicks (Fleetwood Mac), az új Black Sabbath lemezt is feldoboló Brad Wilk (Rage Against The Machine) és még sokan mások.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 trollmagnet 2013-01-17 07:05
Pozitív énem: nagyon jól összerakott banda, szám, akár lehetne ebből valami hosszútávú is..
Negatív énem: Corey leszokhatna már végre erről a generic rock vonalról és visszatérhetne egy kicsit zúzni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.