Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hallgasd meg az első új Slash dalt!

Már meghallgatható az első kislemezdal Slash új nagylemezéről, az Apocalyptic Love-ról, amely május 22-én jelenik meg a Roadrunner terjesztésében. A You’re A Lie dal tegnap ment ki az amerikai rádióknak. 

A Loudwire oldalon teljes egészében meghallgatható You’re A Lie hallatán hajlamosak vagyunk elhinni Slashnek, hogy az Apocalyptic Love keményebb és összerántottabb lesz az egykori Guns N’ Roses gitáros első lemezénél.

A gitároson és az énekes Myles Kennedyn kívül a felvételek során Brent Fitz dobos és Todd Kerns basszusgitáros működtek még közre. Az album producere az előző anyagon is melózott Eric Valentine, aki pedig valami különlegesre vágyik, az jól teszi, ha a Classic Rock magazin speciális Fan Pack kiadására vadászik majd. Ilyen az első Slash albumnál is készült, és a lap ezúttal is egy teljes Slash különszámot csomagol a CD mellé exkluzív tartalmakkal, sehol másutt nem olvasható cikkekkel és különleges fotókkal. Akinek ez sem elég, az egy nagy posztert és egy Slash kitűzőt is kap a magazin és a lemez mellé.

Slash néhány kiemelt amerikai koncert után nyár elején Európában koncertezik majd. Annyi már bizonyos, hogy június 8-án a gitáros csapata lesz a doningtoni Download Fesztivál kisszínpadának főattrakciója. Kérdés persze, mennyiben szól majd bele az ütemtervbe az április 14-ei Rock And Roll Hall Of Fame beiktatás, ahol a jelenlegi állás szerint a teljes eredeti Guns N’ Roses tiszteletét teszi majd

A gitáros ősszel kiadott DVD-jéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.