Shock!

december 04.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyerekei miatt spórol a trágársággal James Hetfield

Tudatosan családbarát üzemmódba váltott a Metallica élőben, legalábbis ezt vallotta be James Hetfield egy ausztrál rádióállomásnak. Mindez azt jelenti, hogy a So What-ot valószínűleg a jövőben sem fogják túl sokat erőltetni a koncerteken...

Lehullt a lepel a nagy titokról: a Metallica azért hagyta el az élő műsorból évek óta az egyik abszolút korábbi koncertfavoritot, az Anti-Nowhere League So Whatját, mert a frontember nem akarja, hogy a gyerekei azt hallják, amint apjuk azt énekli: „I've even sucked an old man's cock." „Mióta gyerekeim vannak, a show sokkal családbarátabb a nyelvezetét tekintve. Jó ideje nem játszottuk a So What-ot, mert túl sok olyan kifejezés szerepel benne, amik nem helyesek. A fiam persze hallotta már mindet, de direkt promotálnom azért ettől még nem szükséges...", magyarázta Hetfield.

James ugyanebben a műsorban egyébként fia zenei ízléséről is beszélt. Mint kiderült, az ifjabbik Hetfield, az idén 10 éves Castor igencsak érdeklődik a rockzene iránt. „Rendszeresen kapok e-maileket az iTunestól, hogy ezt és ezt vette a gyerekem. Szereti a Ramonest, az AC/DC-t, a Red Hot Chili Pepperst... Még Metallica dalokat is vett. Frankón megvette őket", mondta a Metallica frontembere, akinek a lányai, a 12 éves Cali és a 8 éves Marcella ugyanakkor inkább a poposabb hangzásokat kedvelik. Ennél kétségtelenül jóval pikánsabb Lars Ulrich egyik közelmúltban tett nyilatkozata, mely szerint a gyerekei Megadeth rajongók, így a kocsiban rendszeresen hallgatják együtt a '80-as évek Mustaine-műveit.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 Guest 2010-12-07 14:17
Kb. olyan 2003-tól vettem észre, hogy James egyáltalán nem "káromkodik" a bulikon, és ez baromi furcsa volt. Nagyon hozzátartozott ez a bulikhoz, és még csak visszataszító sem volt számomra. A dvd-ket is feldobta az a sok átkötőszöveg, nem véletlenül lett Hetfield a világ egyik legjobb frontembere. Nekem nagyon hiányzik, persze megértem az indokait. Most max. Kirk "fuckozik" az elköszönéskor.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.