Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gus már riffeket gyárt Ozzynak

Gus G. már jammelt pár új ötleten Ozzy Osbourne-nal – ezt maga a gitáros nyilatkozta az Ultimate Guitarnak. A következő lemez egyelőre még persze nem napi probléma, hiszen az énekes és csapata jelenleg aktívan turnéztatja az idén kiadott Scream albumot, és már jóelőre beharangozták, hogy a következő két-három évben a koncertezésen lesz a hangsúly.

„Már elkezdtem dalötleteken agyalni, és beszéltünk is arról, hogy folytatjuk a dolgot. Jammeltünk pár riffen, és nagyon lelkes volt tőlük", nyilatkozta Gus. „Remélhetőleg a világ körüli turné végeztével időt tudunk majd szakítani erre. Akkor majd egy kis szünet következik, aztán csinálunk egy másik lemezt is. Ozzy arról beszélt, úgy szeretné elkészíteni a következő albumát, ahogy a régi időkben az első kettőt: összerántani az aktuális tagságot egy kis jammelésre, aztán együtt megcsinálni az egészet. Azt hiszem, egy valóban gyilkos lemezt készíthetnénk, ha megkapnánk az esélyt erre."

Gus az ötletekről annyit mondott: egyelőre csak riffjei vannak, de azok egy kicsit tradicionálisabbak a kedvező fogadtatású idei Scream lemez dalainál. „Közelebb állnak az alapokhoz, a gyökerekhez. Aki hallotta a dalaimat és a játékomat a Firewindben és a többi csapatomban, tudja, milyen a stílusom. Biztosan nem melodikus speed metal vagy ilyesmi... Sokkal közelebb áll a régi Ozzy lemezek világához."

Ozzy és Gus közös dalszerzését persze még meghiúsíthatja, ha az énekes a turné után mégsem a következő lemezének kezd neki, hanem ismét összeáll a Black Sabbath-tal, ahogy azt egyre több helyen rebesgetik...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.