Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grandiózus gálakoncerttel emlékeztek Taylor Hawkinsra

Szeptember 3-án, a Wembley Stadionban nagyszabású all-star megemlékezést tartottak a Foo Fighters tavasszal elhunyt dobosa, Taylor Hawkins emlékére. Az eseményen a rockszakma krémje képviseltette magát.

0905wembley

Paul McCartney, Brian Johnson, Lars Ulrich, John Paul Jones, Brian May, Roger Taylor, Geddy Lee, Alex Lifeson, Stewart Copeland, Chrissie Hynde, Wolfgang Van Halen, Travis Barker, Kesha, Liam Gallagher, Josh Homme, Justin Hawkins és sokan mások álltak színpadra szombaton egy éjszakába nyúló, ötvendalos monstre koncertgála keretében a londoni Wembley Stadionban, hogy így emlékezzenek meg a Foo Fighters dobosáról. Taylor Hawkins mindössze egy hónappal 50. születésnapja után, idén márciusban hunyt el Kolumbiában.

Az MTV által élőben közvetített, a zenészeket a legkülönbözőbb konstellációban a színpadra küldő londoni show-ról alább megtekinthető pár videó. Ez volt egyébként az első alkalom, hogy Hawkins halála után színpadra állt a Foo Fighters, akik több dobossal is játszottak az este folyamán Josh Freese-től Travis Barkeren át egészen Taylor fiáig, Shane-ig, a fix utód azonban egyelőre még nincs meg.

A megemlékezés második felvonására szeptember 27-én kerül sor a Los Angeles-i Kia Forumban, hasonlóan illusztris vendégekkel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.