Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grandiózus elképzeléseket dédelget Corey Taylor

Rejtélyes és nagyszabású tervekkel készül jövőre esedékes negyedik nagylemezére a Stone Sour, akik máris nagyban melóznak a tavalyi Audio Secrecy utódján. Corey Taylor énekes legalábbis igen meglepő és egyedi ötletekről számolt be egy friss interjúban.

„Most épp a demókon dolgozunk, és egy olyan grandiózus ötleten, amit már jó ideje érlelgetek magamban", mondta Taylor a Billboardnak. „Zeneileg, művészileg, vizuálisan egyaránt feszegetni fogjuk a határokat ezzel az egésszel, és ha sikerül megvalósítani, rengeteg embert a helyére teszünk vele... Baromira izgatja a fantáziámat a dolog!"

A Stone Sour valamikor 2012 folyamán vonul stúdióba, minden bizonnyal tavasszal, hiszen Coreynak és James Root gitárosnak februárban az ausztráliai Soundwave fesztiválturnén lesz jelenése a Slipknottal, június közepétől pedig már Észak-Amerikában turnéznak majd. A Stone Sour utoljára a Rock In Rio fesztiválon állt színpadon idén ősszel Rio De Janeiróban, ahol Mike Portnoy ült a dobcuccuk mögött, mivel Roy Mayorga éppen akkora várta első gyermeke születését.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 TelekiPál 2011-11-12 23:34
"Zeneileg, művészileg, vizuálisan egyaránt feszegetni fogjuk a határokat ezzel az egésszel, és ha sikerül megvalósítani, rengeteg embert a helyére teszünk vele... Baromira izgatja a fantáziámat a dolog!"

Kisebb összegben mernék fogadni rá, hogy szimfónikusok.
Idézet
 
 
+1 #1 Tomika 2011-11-11 20:01
Tehát 2012-ben nem lesz új Slipknot :( :( :((((((((((((
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.