Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Grammy: a Dream Theater, a Megadeth és a Mastodon is jelölt

A Dream Theater, a Mastodon, a Megadeth, a Foo Fighters és a Sum 41 az aktuális Grammy-díjátadó jelöltjei a hard rock/metal kategóriában – jelentették be a november 30-ai jelölőgálán, ahol az előzetes pletykákkal ellentétben természetesen nem volt ott a Van Halen. Az elismeréseket február 12-én adják át a Los Angeles-i Staples Centerben.

Idén kevesebb rockkategóriában neveztek jelölteket a világ legismertebb zenei díjára, a legjobb hard rock/metal előadásért pedig természetesen ismét csak olyan előadók kerültek fel a potenciális esélyesek listájára, akik mind jól bejáratott neveknek számítanak Amerikában. A Dream Theater az On The Backs Of Angelsért, a Foo Fighters a White Limóért, a Mastodon a Curl Of The Burlért, a Megadeth a Public Enemy No. 1-ért, a Sum 41 pedig a Blood In My Eyesért gyűjtheti be az arany gramofont február 12-én.

Habár a pletykák végig arról szóltak, hogy a jelölőceremónián felbukkan majd a Van Halen is, ebből végül természetesen nem lett semmi, pedig még a hivatalos Grammy twitteren is tettek erre utalásokat a szervezők. Így persze az is kétségessé vált, hogy valóban játszik-e majd a februári gálán a zenekar – noha ennél jobb promó aligha létezne az új albumnak, amely bizonyos értesülések szerint jövő februárban már végre tényleg megjelenik, méghozzá az Interscope gondozásában.

 

Hozzászólások 

 
#4 skristof84 2011-12-01 17:25
Szerintem ha az életművet vennék alapul akkor az életműdíj lenne.Itt vélhetően a legutóbbi grammy óta megjelent anyagok alapján jelölnek és díjaznak.Ennek fényében én egyértelműen a Mastodonra szavaznék.Természetesen maximálisan respektálom a többi bandát is(na jó,Sum 41-et a legkevésbé sem).
Idézet
 
 
+1 #3 M 2011-12-01 14:21
hát a felsoroltak közül én egyedül a Mastodon-ak adnék díjat
Idézet
 
 
+2 #2 AGabor 2011-12-01 13:20
Idézet - kamikaze:
Remélem, hogy az életműveik alapján vagy Petrucciék vagy Mustaineék nyernek, de van egy olyan sejtésem, hogy a befutó a Foo Fighters lesz.


Vagy a Sum 41 :-/
Idézet
 
 
+3 #1 kamikaze 2011-12-01 11:12
Remélem, hogy az életműveik alapján vagy Petrucciék vagy Mustaineék nyernek, de van egy olyan sejtésem, hogy a befutó a Foo Fighters lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.