Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gary Holt: „Csak tartottam Jeff helyett a frontot”

A Slayer búcsúturnéjának végeztével ismét az Exodus ügyeire koncentrál Gary Holt. A gitáros köszönetet mondott mindenkinek az elmúlt évekért.

1203slayer

Szombat este, Los Angelesben búcsút mondott a közönségnek a Slayer, a tagok további zenei tevékenységét pedig egyelőre homály fedi. A kivételt Gary Holt jelenti, aki természetesen visszatér saját bandájához, az elmúlt nyolc év folyamán eléggé elhanyagolt Exodushoz. A gitáros mindenkinek megköszönte, aki lehetővé tette számára az elmúlt időszakot. „Most, hogy lement az utolsó buli, szívből szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki támogatta, hogy belépjek a Slayer nevű szörnyetegbe", írta Holt. „Szombat este igazi érzelmi örvénybe kerültünk mind a négyen. Köszönet Tomnak, Paulnak és KFK-nek, Kerry Fucking Kingnek. Sokkal több dolog hiányzik majd a koncerteken túl, srácok: a viccek, a színpadi elbaszásokért járó büntetőfelesek, a fingós poénok, a rengeteg nevetés, a dalok, a filmnézések a buszon, meg persze a további felesek. Nagyon szeretlek mindhármótokat."

Holt nyilatkozatában felsorolja a stáb nagyrészét, és megemlíti az évekkel ezelőtt viharos körülmények között távozott eredeti dobost is. „Köszönetet mondok Dave Lombardónak is, akivel remek dolgokat éltünk meg közösen, rengeteg napközbeni piálással, meg persze jó kebab után kajtatva. Mindig is a testvérem leszel! A Slayer-rajongóknak: hála nektek, amiért szívesen fogadtatok. Különleges és varázslatos metal-utazás volt ez. Három epidurális érzéstelenítés, hét kortizon-injekció, három triggerpont-injekció, hogy megfelelő formában legyek a romboláshoz. Minden másodpercnyi fájdalom megérte. Örökre megtiszteltetésnek fogom érezni, hogy része lehettem ennek a zenekarnak. De igazából sosem akartam ezt. Jeffnek kellett volna itt lennie. Csak tartottam helyette a frontot. És persze a többieknek az Exodusban: ti vagytok a családom, és a tékozló fiú most hazatér. Az új Exodus el fogja pusztítani a világot. Találkozunk februárban Európában!"

Holt ezzel természetesen a The Bay Strikes Back turnéra utal, amelynek keretében a Testamenttel és a Death Angellel koncerteznek majd a kontinensen. Február 20-án, a bécsi Arenában aránylag könnyen el lehet csípni a három bandát.

 

Hozzászólások 

 
#10 Goodbye 2019-12-04 09:30
A Slayerrel azért foglalkozik néha a média. De még a Cannibal Corpseról is írtak a magyar hírportálok, amikor lecsukták a gitárost.
Idézet
 
 
#9 cápaidomár 2019-12-03 19:36
Szerintem egy Slayer még mindig nincs azon a szinten, hogy egy átlag médiafogyasztót érdekeljen Jeff, a csapaton belüli viselt dolgai, hát még egy magánélet. A Metallica-nál talán hírértéke lenne, ha mondjuk Kirk hajba kapna Larssal, de még ebben sem vagyok biztos. A St. Anger idején biztos így volt (lett volna), de manapság tuti nem.
Az Exodus meg aztán már tényleg a beavatottak zenéje, és az is marad.
Idézet
 
 
#8 Goodbye 2019-12-03 16:25
Hogy Jeff és Lombardo milyen volt, azt csak akkor fogjuk megtudni, ha egyszer készül róluk hasonló könyv, mint a Dirt. Bár az sem lenne igazságos. Jeffről bárki mondhatna bármit, úgyse tudná megvédeni magát. És a legendának sokat árthatna a szennyes kiteregetése. Ennyi év alatt biztos, hogy ott is voltak durva konfliktusok. Csak valahogy képesek voltak egymás közt megoldani, a média bevonása nélkül.
Idézet
 
 
#7 Richter László 2019-12-03 15:24
el is csípjük őket....na ez egy igazi pakk amiről a thrash fanok már régóta álmodtak....
Idézet
 
 
#6 Venomádi 2019-12-03 14:55
Mondjuk azóta emberek nőttek fel, mióta beszállt. Ahhoz képest, hogy csak "beugrós". Az nem több évtized, de azért érzitek hogy hiába is szalad az idő, ez nem semmi egy zenekarban manapság sem.
Idézet
 
 
#5 White Sunday 2019-12-03 13:42
Idézet - Toti:
Kicsit furcsa, hogy Gary Holt nyilatkozik a legnormálisabba n Jeffről és Lombardóról.


Idézet - Goodbye:
Miért furcsa? Ő a legnormálisabb fickó a zenekarban. Ha az embernek jutott egy minimális intelligencia, akkor eszébe sem jut az elődjét/utódját minden szarnak elmondani a médiában. Szerintem szerencsére az ő hozzáállása a jellemző, kevés olyan idióta van, mint például Ace.


Nyilván másképp nyilatkozik, nem ő "élt együtt" velük évtizedeken keresztül :)
Idézet
 
 
#4 Goodbye 2019-12-03 13:17
Miért furcsa? Ő a legnormálisabb fickó a zenekarban. Ha az embernek jutott egy minimális intelligencia, akkor eszébe sem jut az elődjét/utódját minden szarnak elmondani a médiában. Szerintem szerencsére az ő hozzáállása a jellemző, kevés olyan idióta van, mint például Ace.
Idézet
 
 
#3 Igor Igorovics 2019-12-03 13:08
"Az új Exodus el fogja pusztítani a világot." Úgy legyen! Nagyon várom már az új Exodust, sőt remélem, hogy Kragen Lum visszatértével a Heathen is újra (rendesen) beindul.
Idézet
 
 
#2 Toti 2019-12-03 12:55
Kicsit furcsa, hogy Gary Holt nyilatkozik a legnormálisabba n Jeffről és Lombardóról.
Idézet
 
 
#1 rockarat 2019-12-03 10:03
büntetőfelesek! :-DD ez jól hangzik!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.