Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Foo Fighters: új dal a zenekar Studio 666 című filmjéhez

0216studio666Dream Widow inkognító mögött, March Of The Insane címmel hozott ki egy thrashes új dalt a Foo Fighters. A szám a zenekar új filmjéhez, a Studio 666-hez kapcsolódik.

Február 25-én debütál Amerikában a Foo Fightershez köthető Studio 666 című film. A BJ McDonnell (Hatchet III, Slayer: The Repentless Killogy) által rendezett, 48 perces alkotás sztorijának középpontjában egy új lemez felvétele áll, amelynek során a kreatív válságba került Dave Grohlt gonosz szellemek szállják meg. Az önmagukat alakító bandatagok mellett a további szereplők Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega és Jeff Garlin, maga a műfaj pedig a horrort vegyíti vígjátéki elemekkel. Magát a forgatókönyvet Grohl ötletéből Jeff Buhler és Rebecca Hughes írta.

A zenekar a film kampányának jegyében most egy új dalt is megjelentetett, ennek címe March Of The Insane, és Dream Widow művésznév alatt hozták ki – ennek a Studio 666 speciális promóciója mellett az is oka lehet, hogy a szerzemény zeneileg némiképp eltér a Foo Fighters zenei irányvonalától.

A film esetleges hazai bemutatójáról egyelőre nincs információnk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.