Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Folyamatosan javul Jerry Gaskill állapota

Jobban van Jerry Gaskill, a King’s X zseniális dobosa, akit február 26-án szállítottak kórházba egy szívinfarktust követően. A zenekar tavasszal masszív amerikai turnéra indult volna, ezt azonban a történteket követően – természetesen – lemondták.

„Épp a boltból sétáltam kifelé, amikor csörgött a telefonom, és láttam, hogy Jerry keres”, írta a neten Doug Pinnick énekes/basszusgitáros. „A kórházból hívott, és elmondta, hogy hamarosan meggyógyul, és úgy tűnt, tényleg jól érzi magát. Tökéletesen tisztában van mindazzal, amin keresztülment, és kifejtette, hogy mindenkinek hálás a támogatásért. És meg is nevettetett, ahogy mindig… Nagyszerű nap ez a mai! A fekete lepel felemelkedett, és minden nap csak jobban lesz most már!”

A kultikus texasi trió március 28-án Austinban indította volna három hetes amerikai turnéját, ezt azonban a Jerryvel történtek miatt meghatározatlan későbbi időpontra halasztották. Jerry orvosi számláinak befizetését segítendő a King’s X kihozott egy digitális felvételt Burning Down Boston: Live at The Channel 6.12.91 címmel, amelyet még az 1990-es Faith Hope Love album turnéján rögzítettek.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 imi76 2012-03-19 21:00
kössz a jó hírt!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.