Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Február 15-én Budapesten a The Dead Daisies és Mike Tramp

Év elején jelent meg a The Dead Daisies új albuma, a Holy Ground. A zenekar jövő február 15-én koncertezik ismét Magyarországon.

0211dd

Tavaly nyáron Glenn Hughes vette át az énekesi és a basszusgitárosi posztot a The Dead Daisiesben John Corabi és Marco Mendoza helyén. A csapat – vagyis az egyszemélyi főnök és finanszírozó, David Lowy gitáros… – nem indokolta bővebben a döntést, mindössze annyival kommentálták a fejleményeket, hogy John és Marco úgy döntöttek: saját szólóprojektjeikkel szeretnének foglalkozni a jövőben. A Doug Aldrich gitárossal és Tommy Clufetosszal felálló banda január végén új lemezzel jelentkezett a Spinefarm kiadónál Holy Ground címmel, amelyet elvileg már idén bemutattak volna Magyarországon, ám a COVID miatt a turnét elhalasztották.

Az új dátum a csapat turnémenetrendje szerint 2022. február 15. lesz, a helyszín a Barba Negra, és jó hír, hogy egy illusztris vendég is csatlakozik a Daisieshez a körúton: Mike Tramp, a White Lion egykori frontembere lép színpadra előttük. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 sanyi 2021-10-21 16:55
Jónak hangzik. Remélem eltudok menni ebben a koncert dömpingben erre is, ami jövőre lesz. Mert már tényleg rekord számú buli ígérkezik 2022-re most, hogy mindenki egyszerre fog elindulni 2 év kihagyás után.

Remélem Mike Tramp-pel sikerül egy alapos interjút csinálnotok. Kíváncsi lennék mit válaszolna az élet értelme kérdésre. Imádom a palit. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.