Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Faith No More a VOLT Fesztiválon!

A jubileumi, 20. VOLT Fesztivál az elvárásokat is felülmúló világsztár-kínálattal várja vendégeit Sopronba június 27-30. között. A hamarosan teljesnek mondható line-up újabb nevekkel bővült: a Faith No More fellépése az idei év talán legfontosabb hazai rockzenei eseményének ígérkezik.

Pontosan 19 évvel ezelőtt, 1993. április 4-én indult útjára Sopronban a VOLT Fesztivál. A két főszervező – Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert – akkoriban a megszokottnál nagyobb házibulit hirdettek húsvét vasárnapjára, nem gondolták, hogy 2012-ben a huszadik VOLTra már százezres tömeget várnak majd a Hűség városába... Mint ahogy azt sem gondolták, hogy Mike Patton szuperszonikus bandája, a nagy visszatérőként ünnepelt Faith No More egyszer majd a soproni Lővérekben csap a húrok közé. Bár a zenekar tíz évet kihagyott, legnagyobb slágereit (Easy, Epic, Midlife Crisis, A Small Victory stb.) a mai napig naponta játsszák hazai és nemzetközi rádióadók, az európai turnén pedig ezúttal is csak a legnevesebb fesztiválok vendégei lesznek. Idehaza 2012-ben egész biztos az egyik legjelentősebb rockzenei szenzációnak számít az ő vendégszereplésük. Az újjáalakult zenekar 2009-ben már fellépett Budapesten a Szigeten, és habár új lemezt egyelőre nem terveznek, koncertjük ismét garantáltan eseményszámba megy majd.

Június 28-a egyébként kétségkívül a VOLT történetének legsűrűbb programjának ígérkezik, ezen a napon lép fel ugyanis a Faith No More mellett a Chase & Status, a Simple Plan, a Hadouken!, Katy B és Mac Miller is. Kedvezményes jegyek április 15-ig válthatók országszerte és a www.fesztiváljegy.hu oldalon, ahol minden VOLT-bérlet mellé egyedi VOLT-póló az ajándék!

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 chino the hero 2012-04-07 15:33
Csak kár, h. pont a Duran Durannel lesz egy időben. :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.