Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ennek aligha lesz jó vége: itt az első single az új All That Remainsről

0627atrFebruár 24-én jelenik meg a Razor & Tie gondozásában a massachusettsi metalcore-os All That Remains új nagylemeze, amelyről máris meghallgatható az első hivatalos single. Az album a The Order Of Things címet kapta, és Josh Wilbur producerrel dolgozott rajta a zenekar.

Noha Európa erről kevésbé értesült, és ez a bandát deklaráltan nem is érdekli különösebben, a tengerentúlon elég komoly sikert aratott az All That Remains legutóbbi albuma. A 2012-es A War You Cannot Win mintegy 120 ezer példányban kelt el odaát a megjelenése óta, és a modern rádiórockos húrokat pengető What If I Was Nothing, illetve a Stand Up dalok révén a banda még egy elég komoly kislemezsikert is produkált Észak-Amerikában. A Killswitch Engage-be történt régebbi beugrásairól is ismert Phil Labonte énekes vezette banda most elkészült a folytatással, amit Josh Wilbur producer (Lamb Of God, Gojira) irányításával csináltak meg. „Hiába szerepeltek a legutóbbi lemezen a legsikeresebb dalaink, összességében szar volt”, jelentette ki meglepő módon Phil egy nemrégi interjúban. „Ez a mostani szerintem messze jobban sikerült, mert erősebbek a nóták. Tizenkét dalunk van, és ebből négy vagy öt olyan, amiben végig tiszta éneklés van, kettő-háromban pedig vegyesen tettünk éneklést és üvöltéseket.”

Egy No Knock című dalba korábban már bele is lehetett hallgatni – hogy miért éppen aranyos kutyák aláfestéseként, azt nem tudjuk, de talán nem is olyan lényeges –, most pedig megérkezett az első hivatalos single is This Probably Won’t End Well címmel. „Ez inkább egy rockos dal”, mondja a számról Phil. „De nem úgy írtuk, hogy akkor most ez lesz az első single, hanem csak összeállt, nekünk meg tetszett. A kiadó javasolta, hogy ezt hozzuk ki először, nekünk meg nem volt ellene kifogásunk. Az egész lemezre büszkék vagyunk.”

 

Hozzászólások 

 
#1 mrataxi 2015-01-15 18:02
Akkor négy-hat nóta instrumentális lesz vagy csak üvöltés lesz bennük? :) Az előző lemez csakugyan rendkívül pocsék lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.