Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elpusztította Jerry Gaskill otthonát a Sandy hurrikán

Vannak zenekarok és emberek, akiket tényleg az ág is húz: még épphogy felépült februári szívinfarktusából Jerry Gaskill, a King’s X dobosa, máris újabb hatalmas csapás érte őt és családját, miután az Egyesült Államok keleti partjára lecsapó Sandy hurrikán gyakorlatilag földönfutóvá tette.

„Jerry és Julie mindent elveszítettek, a házuk pár tömbnyire volt az óceántól”, írta a Facebookon október 31-én Doug Pinnick, a King’s X basszusgitáros/énekese. További információk egyelőre nem állnak rendelkezésre arról, pontosan mi is történt a néhány éve New Jerseyben élő Gaskillék otthonával, és hogy innentől kezdve hogyan tovább...

Jerrynek mindenesetre nem élete éve 2012, hiszen februárban már átesett egy szívinfarktuson, amiből utóbb szerencsésen felépült. A dobos épp a Sandy hurrikán érkezése előtti napokban tett közzé egy nyilatkozatot arról, hogy november végétől Nashville-ben dolgozik új nagylemezén a legendás Michael Wagener producerrel, illetve a multihangszeres D.A. Karkosszal, aki a zene további részeiért is felel, és többek között John Corabi jelenlegi szólócsapatából is ismerős lehet. Egyelőre nem tudni, mennyire borítja fel ezeket a terveket a Jerryt sújtott tragédia.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Equinox 2012-11-01 11:37
Szegény... A biztosító mindent fizet, ha úgy van megkötve a biztosítás?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.