Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült Ozzy új lemeze, Zakk mellett Iommi, Clapton és Beck is játszik rajta

0410ozzyElkészült Ozzy Osbourne új albuma. A lemez ismét Andrew Watt producerkedése mellett készült, és gitárlegendák egész sora teszi tiszteletét rajta.

Magához képest szokatlanul gyorsan leszállította a legutóbbi Ordinary Man album folytatását Ozzy Osbourne: az énekes közösségi médiás bejegyzésében jelentette be, hogy múlt héten átadta a kész lemezt az Epic kiadónak, és heteken belül várhatók a konkrét információk is a megjelenésről.

Az album egyik érdekességét mindenképpen a felvonuló gitárlegendák száma jelenti. A társszerzői és produceri teendőket ezúttal is Andrew Watt végezte az énekes fő partnereként, ám ezúttal nem ő gitározott a dalokban: a témák derékhadát a régi társ, Zakk Wylde kapta meg, de felvonul a lemezen egy Ozzyval közösen írt számban Tony Iommi, illetve Eric Clapton és Jeff Beck is. A ritmusszekciót olyan nehézsúlyú arcok alkotják, mint Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) és a nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt Taylor Hawkins (Foo Fighters) dobosok, valamint a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo.

Ozzy a tervek szerint 2023. május 17-én a Budapest Arénában koncertezik. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.