Shock!

június 07.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhelyezték Lemmy hamvainak egy részét a Hellfest óriásszobrában

0624lemmyÜnnepélyes ceremóniával hajtottak fejet a Hellfesten június 23-án Lemmy előtt. A Motörhead frontemberének emlékét hatalmas szobor őrzi a clissoni fesztiválon.

A Motörhead utolsó felállásának két élő tagja, Mikkey Dee dobos és Phil Campbell gitáros jelenlétében helyezték el a 2015-ben elhunyt Lemmy Kilmister hamvainak egy részét abban a gigantikus szoborban, amelyet a Hellfesten húztak fel a fesztiválterületen. A ceremóniára Mikkey mostani csapata, a Scorpions koncertje után került sor, akikkel Phil Campbell is színpadra lépett, és röviden a színpadon is megemlékeztek Lemmyről.

Lemmy életében többször is hangot adott neki, hogy a Hellfest az egyik kedvenc fesztiválja, és a Motörhead a kezdetektől fogva a rendezvény visszatérő fellépőjének számított. Az előző, illetve a mostani hétvégén zajló idei Hellfest fellépői többek között a Guns N' Roses, a Metallica, a Scorpions, a Nine Inch Nails, a Deftones, a Whitesnake, a Black Label Society, a Ghost, a Gojira, a Down, a Ministry, az Airbourne és még sokan mások.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.