Shock!

február 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhelyezték Lemmy hamvainak egy részét a Hellfest óriásszobrában

0624lemmyÜnnepélyes ceremóniával hajtottak fejet a Hellfesten június 23-án Lemmy előtt. A Motörhead frontemberének emlékét hatalmas szobor őrzi a clissoni fesztiválon.

A Motörhead utolsó felállásának két élő tagja, Mikkey Dee dobos és Phil Campbell gitáros jelenlétében helyezték el a 2015-ben elhunyt Lemmy Kilmister hamvainak egy részét abban a gigantikus szoborban, amelyet a Hellfesten húztak fel a fesztiválterületen. A ceremóniára Mikkey mostani csapata, a Scorpions koncertje után került sor, akikkel Phil Campbell is színpadra lépett, és röviden a színpadon is megemlékeztek Lemmyről.

Lemmy életében többször is hangot adott neki, hogy a Hellfest az egyik kedvenc fesztiválja, és a Motörhead a kezdetektől fogva a rendezvény visszatérő fellépőjének számított. Az előző, illetve a mostani hétvégén zajló idei Hellfest fellépői többek között a Guns N' Roses, a Metallica, a Scorpions, a Nine Inch Nails, a Deftones, a Whitesnake, a Black Label Society, a Ghost, a Gojira, a Down, a Ministry, az Airbourne és még sokan mások.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.