Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Életem egy őszintén boldog szakaszában járok”

Livin’ Alone címmel még egy friss szerzeményt tett közzé Richie Sambora. A Bon Jovi volt gitárosa május folyamán még további két új dallal jelentkezik.

1111sambora

A múlt héten debütált I Pray után második új dalát, a Livin’ Alone-t is közzétette Richie Sambora. Ezeket a szerzeményeket májusban két további darab, a Songs That Wrote My Life és a Believe (In Miracles) követi még. „Életem egy őszintén boldog szakaszában járok, és e boldogság jelentős része abból fakad, hogy dalokat írok, zenélek – mondja Richie. – Óriási szabadságérzés jár ezekkel a nótákkal, mert nem kell azzal foglalkoznom, hogy vajon listavezető leszek-e velük, vagy bekerülnek-e a rádiókba. Ám ettől még ugyanolyan aprólékosan, szeretettel és törődéssel dolgozom rajtuk, mint a Slippery When Wet vagy a New Jersey dalain. Remélem, azoknak is hasonló örömöt okoznak majd, akik meghallgatják ezeket.”

A Bon Joviról szóló Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story című dokumentumfilm-sorozat április 26-án debütált, Magyarországon a Disney+ kínálatában tekinthető meg. A Bon Jovi új lemeze, a Forever június 7-én jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
#3 Kalauz Attila 2024-05-06 16:06
Végre ujra hallani tőle valami! Minden szólólemeze élmény. Elképesztő énekhang a gitározas mellett. Nagyon alulértékelt muzsikus.
Idézet
 
 
#2 Montsegur 2024-05-06 10:35
Én már annak is örülök, hogy még egyáltalán él, amilyen durva zuhanórepülések et mutatott be a legutóbbi időszakban (is)

A Stranger In This Town lemezét többet hallgattam, mint bármilyen Bon Jovi-t. És Richie-nek - Jonnal ellentétben - még mindig maradt hangja, nem is akármilyen.

Ezek meg tényleg jó dalok. Remélem sokáig tiszta tud maradni.
Idézet
 
 
#1 debali 2024-05-05 07:57
Nyílván nem feltétlenül ilyen dalokat várna az ember tőle, ismerve az elmúlt 40 évnyi munkásságát, de az biztos, hogy így a 60-on túl, igényesen összerakott, hangatos, inkább country-s, felnőttes muzsika ez. A "Livin Alone"-nek van számomra egy egészen érdekesen,egyed i hangulata, ami beszippantott.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.