Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ektomorf: unplugged album Johnny Cash feldolgozással

Az Ektomorf már a legutóbbi Redemption album Sea Of My Misery című akusztikus dalával is alaposan meglepett mindenkit, most azonban még tovább mennek: Farkas Zotyáék különleges akusztikus lemezen dolgoznak, amely januárban jelenhet meg az AFM Records gondozásában.

„Amint befejezzük a mostani turnét és leugrunk a buszról, indulunk Dániába, hogy felvegyük ezt a speciális lemezt", mondja videoüzenetében Zotya. „A koncerteken, a neten, személyesen egyaránt rengetegen mondták, hogy a bulikon elővezetett akusztikus dolgok kibaszott jók, ezért döntöttünk így. Ez azonban nem a következő Ektomorf lemez, hanem egy speciális kiadvány."

A felvételek között egyaránt lesznek új dalok, újraértelmezett régebbi Ektomorf témák és feldolgozások. A már ismert témák közül az I Know Them és a Redemption biztosan felkerül az anyagra, az átértelmezések között pedig egy Johnny Cash és egy Lynyrd Skynyrd dal is helyet kap majd. A producer ismét Tue Madsen (Dark Tranquillity, Sick Of It All, The Haunted satöbbi) lesz. Az akusztikus jelleg ellenére a csapat igen feszes hangzást ígér, Zoli pedig végig a tiszta hangját használja majd.

Miután megjelent az egyelőre még cím nélküli album, az Ektomorf megkezdi a melót a következő „rendes", súlyos sorlemezen is, amihez szintén elkészült már hét szerzemény. Újdonság, hogy a banda ezúttal nem utazik ki Tue Madsenhez Dániába, hanem a producer helyezi át székhelyét a három-négy hetes munkálatok idejére Magyarországra.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 Tomika 2011-11-09 14:38
Hogyan akarj MÉG több és MÉG TÖBB meg TÖBB pénzt kicsalni az emberektől.
Amúgy ektomorf tipikusan az a zenekar aminek van pár albuma ami kegyetlen jó, de az emberek benne......
Idézet
 
 
+2 #2 TelekiPál 2011-11-09 13:10
A jó hír, hogy van egy magyar zenekar nemzetközi kiadónál. A rossz hír, hogy az Ektomorf az, akik szerintem szocpol keretében kapják a studióidőt :D

Az unplugged meg jó poén, pedig még nincs is április elseje :D
Idézet
 
 
+2 #1 Aladin 2011-11-09 09:30
elég nehezen csinál az umplugged lemezt, aki csak kvinteket tud fogni... drpfhhhhehehehe heee...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.