Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egyelőre nem tudom, végigcsinálom-e még egyszer ezt az egészet”

Január 4-én új csapattal és lemezzel jelentkezik John Garcia. A John Garcia And The Band Of Gold formációtól máris meghallgatható egy új dal.

1106jg

John Garcia And The Band Of Gold néven indított új csapatot a Kyuss legendás ex-frontembere, John Garcia, a formáció első albuma pedig január 4-én jelenik meg a Napalm kiadónál. Az anyag producere Chris Goss volt. „Egy év súlyos stresszelés ért most véget”, mondja az énekes. „Megnyitottam a saját stúdiómat, aztán bezártam, felvettem és kirúgtam embereket, de most végre befejeződött a dráma. Chris Goss sebészprofesszor megmentett, és elkészült a lemez. Egyelőre nem tudom, végigcsinálom-e még egyszer ezt az egészet, szóval most itt van a végeredmény.”

johngarcia_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Space Vato
02. Jim's Whiskers
03. Chicken Delight
04. Kentucky II
05. My Everything
06. Lillianna
07. Popcorn (Hit Me When You Can)
08. Apache Juncion
09. Don't Even Think About It
10. Cheyletiella
11. Softer Side

A második előzetes szám máris meghallgatható a lemezről, és a megjelenéssel egyidejűleg európai turnéra is indul a zenekar. A körútnak magyar állomása is lesz: február 3-án Budapesten, az A38 Hajón játszanak a Dead Quiet társaságában. Részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 shmonsta 2018-12-09 14:16
Számomra egyszerűen hibátlan amit csinál. Garcia és Scott Hill az igazi sivatagi hősök. A 2014-es lemezt képtelen vagyok megunni, már alig várom az újat. Kifejezetten jót tesz neki, hogy ő van a középpontban. Nekem iszonyúan bejön, élet van benne, nem folyik össze, nem álmosít el, ahogy az amúgy általam is nagyon kedvelt Brant lemezei teszik időnként. Ez a két szám is nagyon tetszik. Homme albumait egyszer meg szoktam hallgatni, de nem nagyon érzek késztetést az újrahallgatásuk ra. Valamelyik ezredforduló körüli lemezük pörgött le egynél többször. Nem vagyok a popzene ellensége, de nekem a QOTSA valahogy kevés. Homme meg.... A Vista Chino-t viszont én is szerettem, Mike Dean-nel kifejezetten erősek voltak. Remélem egyszer majd felébred az alvó sárkány.
Idézet
 
 
#1 sbxslade 2018-12-09 13:04
drukkolok, hogy osszejojjon neki a fa**asag ezzel a lemezzel, de en valahogy nem erzem ebben a spirituszt. Garcia nyilatkozatabol is az jon le, hogy szar volt megcsinalni az egesz lemezt. a Jim's Whiskers vegen arra a jol kiporgetett szolora felkaptam a fejem, na mondom ez ut, jol, de azt sem tudom, ki a gitaros - es valoszinuleg lenyegtelen is, kulonben nem az lenne a banda neve, hogy John Garcia and the blablabla. es elnezve a kommenteket (illetve azok hianyat), lathatolag teljes erdektelenseg ovezi a dolgot.

imadom Garciat, de szerintem neki igy, Garciakent ugyanaz az 1-2 riff es hangfekves van beakadva 30 eve - ami nem lenne baj egy kreativabb dalszerzovel, de most nem erzem, hogy megtalalta volna az idealis partnereket.
es tudom menjek mar az anyamba, hogy Kyussozok egy Garcia hir alatt,
de mindenki ekezi J. Homme-t, hogy eladta magat, szar popzenet tol, meg amugy is egy arrogans kocsog, de szerintem o az elmult 15-20 ev alatt nem keszitett 2 ugyanolyan albumot. Brant batyo is megy a sajat utjan es az uj cuccai egtol egyig rohadt jok. Garcia meg mintha otthon jammelt volna nehany local haverral egy laza hetvegen, akik tetszolegesen felcserelhetoek a 30 evvel ezelotti local haverokkal, aztan egyszer csak bevillant neki, hogy csinalni kene egy albumot, meg akkor mar hozza egy studiot, biztos jo lesz.

ennek a faszinak tovabbra is a jo oreg Brant batyoval kell egyutt nyomnia, hogy mukodokepes legyen. a Vista Chinot is azert imadtam, barmennyire is valami Kyuss utoeletnek volt beharangozva es volt nemi egyertelmu nyulas az anyabandatol, mert nekem ugy tunt, elkezdtek onallo eletre kelni. a koncert is kiraly volt, latszott mindenkin, hogy feszko nelkul imadjak ezt csinalni, total azt ereztem, hogy nagyon beindult a szeker, aztan egyszer csak felszivodott az egesz banda. egy budos komment nem jott a tagoktol, hogy most kicsit jegelik, mas dolguk van, nagymamajuk szuletett, egyszeruen annyiban maradt, a honlapjuk is megszunt. a FB lapjuk aktiv meg, de ott is csak a Garcia szoloprojectje van nyomatva (neha egy kis Brant)...

es pls, valamit csinaljatok a honlappal. tenyleg nem ekezesbol, tudjatok, hogy imadlak titeket, de nem tudom, hanyadszorra fordul elo, hogy irom a kisregenyt a kommentboxba es mikor veletlenul rafrissitek a honlapra vagy atnyomok egy masikra, elszall az egesz. csak egy pop-up, hogy tuti el akarok navigalni, ennyi kene. ja meg egy SSL tanusitvanyt is szerezhetnetek ;] koszi, tovabbi szep vasarnapot!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.