Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyáltalán nem rockos szólólemezt készít Matt Sorum

Már stúdióban dolgozik Matt Sorum, a Guns N’ Roses és a The Cult egykori, valamit a régóta inaktív Velvet Revolver jelenlegi dobosa, aki éppen új szólóalbumot készít. Ami érdekes a vállalkozással kapcsolatban, hogy Matt egyáltalán nem dobol a lemezen, és nem is kifejezett rockalbumot ígér.

„Ez nem egy rocklemez, én pedig nem dobolok rajta”, szögezi le Sorum már  előre, nehogy bárki is téves illúziókba ringassa magát az albumot illetően. „Éneklek és főleg akusztikus gitáron játszom a dalokban, a felvételeken pedig egy másik dobos működik majd közre. A zene olyan, mintha összekevernéd a Doorst, a Pink Floydot, a Wilcót, David Grayt, Peter Murphyt és a Portisheadet.” A lemezen olyan dalok szerepelnek majd, mint a The Sea, a What Ziggy Says, a Killers N’ Lovers, az Ode To Nick Drake, a Blue Josephine, a Gone, a Lady Of The Stone és a Land Of The Pure. Utóbbi a pakisztáni gyerekekről szól.

Az 52 éves Sorum 2004-ben már kiadott egy Hollywood Zen című szólólemezt, az azonban hagyományosabban rockos zenét rejtett, és ismert zenésztársai, Slash és Duff McKagan is felbukkantak rajta. Az album produceri munkálatait a House Of Lordsból ismert Lanny Cordola látta el, aki a legtöbb dalban gitározott is, a mű azonban elsikkadt a vele párhuzamosan megjelent első Velvet Revolver lemez mellett, és nem keltett feltűnést.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.