Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy mini-évad erejéig ismét lesz The Osbournes

1030osbournesTavaly már felreppent a pletyka, amit akkor minden érintett cáfolt, most azonban Sharon Osbourne maga jelentette be: újjáéled a 2002 és 2005 között futott The Osbournes valóságshow. Ozzyék nem gondolkodnak maratoni műsorfolyamban, mindössze nyolc részt készítenek.

„Ozzy úgy döntött, készíteni szeretne még néhány epizódot a The Osbournesból”, jelentette be Sharon a Loose Women nevű brit talkshowban. „Nem egy teljes évadot, csak úgy nyolc részt. Azt mondta, mivel abban a három évben, amikor forgattunk, végig folyamatosan részeg volt, ezért szeretne csinálni pár részt a mostani állapotában, józanul is… De a dolog nem örökre szól, nem készül több nyolc résznél. Mióta befejeződött a sorozat, teljesen megváltozott az életünk, szóval amolyan mi van most velük?-típusú epizódokban gondolkodunk. És ennyi.”

A maga idejében is sok vitát kavart The Osbournes abból a szempontból mindenképpen úttörőnek számított a televíziózás történetében, hogy ez volt az első valóságshow, ahol nem összeválogatott ismeretleneket vagy statisztákat lehetett kukkolni, hanem hírességeket. A maga idejében egyébként szintén nem háromévesre tervezett széria ugyanakkor bevallottan megviselte az Osbourne családot, Ozzy például bevallottan meg sem bírja nézni a régi epizódokat. Amikor a kamerák leálltak, bevonultam a kis bunkerembe, beszívtam, és nagyjából minden nap megittam egy karton sört”, emlékezett vissza egy interjúban néhány évvel ezelőtt. „Megjutalmaztam magamat, amiért korán keltem, és elmentem hat mérföldet kocogni... Emellett még egy rakás receptre kapható droggal is éltem akkoriban. A testbeszédemből minden pillanatban egyértelmű, hogy azt sem tudom, éppen hány óra van.” „Utána már soha többé nem volt olyan az életünk, mint korábban”, ismerte el Sharon is. „Mindenki Ozzyn nőtt fel, mindenki szereti Ozzyt, de mi azért mégis egy család voltunk, és nem a nyilvánosság színe előtt éltük a mindennapjainkat. A műsor teljesen megváltoztatta mindezt.”

A forgatás előreláthatólag januárban kezdődik a család kaliforniai otthonában.

 

Hozzászólások 

 
#17 wrom 2014-11-10 19:13
Ad. 16./

"a tv-show (Sharont ismerve egészen biztosan komoly) bevételének egy részét a már beharangozott jövőbeni zenéibe fogja visszaforgatni, ez 1000%. Ez pedig egy pozitív hozadék."

Szuper.
Akkor tehát a nyereségből (mert nem nullszaldósra vállalják a forgatást, én így saccolom) egyebek mellett egy veszteséges üzletágba (lemezkiadás) fognak visszaforgatni. Áldás szálljon rájuk ezért az elkötelezettség ért!

"Ozzy Osbourne sem kivétel, neki is fizetnie kell a produkciójával kapcsolatos költségeket: zenészek, technikai személyzet, hangmérnök, stúdióbérlés, eszközhasználat és sok egyéb más. A koncertbevétel pedig bár szép összeg, nem feneketlen kassza: az önköltség nem kevés, a kifizetések után nem marad annyi, mint azt sokan esetleg gondolják. A koncertszám is ingadozó, plusz nem "spórolósba" nyomják az életet Sharonnal."

Azért ne sajnáljam már őket, hogy nem "spórolósba" nyomják! Félreértés ne legyen, irigy sem vagyok rájuk.

A koncertbevételt meg növelhetné is akár Mr. Osbourne, ha az első 4-6 lemezzel turnézna. Több lenne a néző, ergo a bevétel is, ez biztos.

A lényeg meg egyébként is az, hogy az új évaddal Mr. Osbourne (nem először) belexart a korábbi nyilatkozataiba , de ezen szerintem már senki nem lepődik meg..!
Idézet
 
 
#16 queensryche999 2014-11-10 10:37
Idézet - wrom:


Félreérted, nem kaptam fel a vizet. Meg lettem szólítva általad egy kérdéssel, máskülönben nem írtam volna többet ehhez a kvázi bulvárhírhez. A válasz nem jelent mást, mint ami: rendben, akkor neked nem lesz közvetve sem jó. (Az már nem rajtam múlik, ki hogyan értelmezi, vagy mit lát bele.)

Mivel többször írod, hogy "nem értem", feltételezem - irónia nélkül -, hogy tényleg ez a helyzet. Leírom az egyértelmű összefüggést, a továbbiakban viszont nem foglalkozom a témával tovább (véleménytől függetlenül), mert szeretném/jó lenne, ha megmaradnánk elsősorban a zenéről szóló közösségnek. Remélem, hogy ez a többségi vélemény is.

Ozzy Osbourne sem kivétel, neki is fizetnie kell a produkciójával kapcsolatos költségeket: zenészek, technikai személyzet, hangmérnök, stúdióbérlés, eszközhasználat és sok egyéb más. A koncertbevétel pedig bár szép összeg, nem feneketlen kassza: az önköltség nem kevés, a kifizetések után nem marad annyi, mint azt sokan esetleg gondolják. A koncertszám is ingadozó, plusz nem "spórolósba" nyomják az életet Sharonnal.

Ergo a tv-show (Sharont ismerve egészen biztosan komoly) bevételének egy részét a már beharangozott jövőbeni zenéibe fogja visszaforgatni, ez 1000%. Ez pedig egy pozitív hozadék. Függetlenül attól, hogyan ítéljük meg a tévés bohóckodást, ami engem speciel nem érdekel, elvétve nézek ilyen típusú tartalmat.

Nem probléma, ha más nem így látja és sokkal-sokkal kevésbé fontos hír ez annál, hogy több időt fordítsunk rá.
Idézet
 
 
#15 wrom 2014-11-09 20:08
De még csak közvetve sem az én pincémben, öreg!
(Nincs is pincém.)
Idézet
 
 
#14 Venomádi 2014-11-09 19:55
Jóvan most ha azt nézzük hogy a pincében uránt dúsítanak, ahhoz képest ezzel a 8 résszel valóban nem rossz nekünk.
Idézet
 
 
#13 wrom 2014-11-09 18:26
Ad. 12./

Elnézést kell kérnem, mert ezt írtad:
"Ergo piszkosul jól járnak vele anyagilag és tuti, hogy nem csak Sharon plasztikázására és ezredik lakberendezésér e fog belőle csurranni-cseppenni, hanem a papa is jól jár, ez pedig közvetve nekünk sem rossz."

A "nem rossz" pedig tényleg nem azt jelenti, hogy "jó", úgyhogy ezt benéztem, bocsi.
Közvetve (vagy közvetlenül) nekem tényleg nem lesz rossz. Persze jó sem.
Nem kell amúgy felkapni a vizet, csak én azt nem értem, hogy ez az egész cécó rám milyen hatást gyakorolna akár közvetve is. Vagy más hozzászólóra.
Idézet
 
 
-1 #12 queensryche999 2014-11-09 17:13
Idézet - wrom:
Ad. 8./
Ha "a papa jól jár", az nekem miért lenne akár közvetve is jó? Nem értem, talán az én készülékemben van a hiba.


Akkor neked nem lesz jó. Így oké?
Idézet
 
 
+3 #11 wrom 2014-11-09 15:49
Máshová írtam más hír kapcsán, de talán ide is illik:
Nálam a TOP 3 Bandában van a Black Sabbath.
de például qrvára idegesít hogy a http://www.blacksabbath.com/discography.html
oldalon csak az Ozzys lemezek vannak kint, pedig állítólag ez a The Official Black Sabbath Website.
Meg hát amúgy én úgy tudom, Black Sabbath név alatt jelentek meg egyéb (korszakos) albumok is.
Ebben az egész xarban (már ugye a "hivatalos" oldalon közzétett csonka diszkográfiában ) pedig Mr. Osbourne és neje kezei jócskán benne vannak.
Mr. Osbourne csak el szeretné hitetni, hogy ő nem ért az üzleti részhez, ez talán az 1970-es években így volt, de ezt ma már nem veszem be, akkor sem, ha nyilván kedves nejéé a döntő szó ezekben a kérdésekben.
Mr. Osbourne egyébként túl fog élni valamennyiünket , ami nem is baj, innen is jó egészséget kívánok neki! Ezzel csak azt akarom jelezni, hogy az imázsának része annak híresztelése, mennyi piát döntött magába, mennyi drogot lőtt be, szippantott fel az elmúlt évtizedekben, mert ha ez mind igaz lenne, nem készülne 70 éves korára szólóalbummal, meg miegymás, még akkor sem, ha nyilván alaposabb orvosi vizsgálatokon szokott átesni, mint egy átlag magyar ember. Büntetlenül nem lehetne olyan életvitelt folytatni, amilyet állítólag ő folytatott, ha a híresztelések mind igazak lennének, már 6 láb mélyen pihizne...
Meg hát basszus, már a No More Tears album turnéja No More Tours néven futott!!!
Ha meg nem lettek volna mellette olyan gitárosok, mint Iommi, Rhoads, Lee, Wylde, vajon a színtéren lenne ma, bármilyen karizmatikus előadó is amúgy?!
A vele készült Sabbath lemezek is korszakosak persze, akár az első 4-6 szólólemez, de akkor is!
A "hivatalos" Black Sabbath oldal diszkográfiában nincs ott egy Heaven And Hell?! Ehhez azért kellett az a per is, amit ő kezdeményezett (valószínűleg kedves neje "sugallatára") Iommi ellen...
Mr. Osbourne hitelessége nálam mára (sajnos) eléggé megkérdőjeleződ ött, ez van...
Idézet
 
 
+1 #10 wrom 2014-11-09 15:48
Ad. 8./
Ha "a papa jól jár", az nekem miért lenne akár közvetve is jó? Nem értem, talán az én készülékemben van a hiba.
"Ozzy úgy döntött", ez jó... Ki hisz el, hogy ő döntött. Ha mégis ő, akkor megint belexart a korábbi nyilatkozataiba , de ezen nem is kell csodálkozni.
Idézet
 
 
+4 #9 cápaidomár 2014-11-09 04:35
Lesz, de minek? Beszélni már nem tud, járni sem. Nézni talán még képes lesz, meg még ezt-azt dönteni....
Sharon is döntött: arról beszél, hogy az egész hajcihő ártott a családjának, na, akkor még 8 (szigorúan csak 8), részen át ártódjanak tovább. Úgy van. Kurvuljunk csak a pénzért.
Egyébként meg hogy a francba lehetne örökre Ozzy-show?
Mivel mindenki Ozzyn nőtt fel, és mindenki őt akarja, és mert ők mégis csak egy család (ki nem találtam volna), így nem a nyilvánosság előtt élik mindennapjaikat . Természetesen, csak a maga idejében, amikor Ozzy mester még éjjel-nappal be volt állva. Általában ez a hírértékű info a Mesterről és ez lehet, hogy a maga idejében poén volt (mondjuk úgy a '80-as években),de ma még mindig itt tartunk? Szánalmas. Most dobjuk fel azzal, hogy Ozzy józan. Persze, csak 8 részig... Milyen példakép ez a két ember a gyermekeik számára? Hát, nem irigylem őket, az biztos.
Idézet
 
 
+1 #8 queensryche999 2014-11-08 16:24
Egyrészt igaza van a fejcsóválóknak.

(Ide be kell szúrnom, hogy én azért időnként jókat derültem anno az öreg azóta már kultikussá vált - és gif-ekbe konzervált - megmozdulásain, beszólásain. Nekem a hülyeségeivel, és elbaszott dolgaival együtt kerek egész Ozzy. Mert ugye pontosan tudjuk, hogy a show előtt is elmebajos életet élt, max. nem látta a fél világ.)

Másrészt viszont Sharon se hülye (+pénzéhes) és az "új", józan Ozzy-t sem lehet gombokért belökni a játékba. Ergo piszkosul jól járnak vele anyagilag és tuti, hogy nem csak Sharon plasztikázására és ezredik lakberendezésér e fog belőle csurranni-cseppenni, hanem a papa is jól jár, ez pedig közvetve nekünk sem rossz.
Idézet
 
 
+3 #7 neal and jack and me 2014-11-08 14:51
köcsög bohóc
Idézet
 
 
+8 #6 Khold 2014-11-08 12:52
Úgy hiányzik, mint a vékony fosás.
Idézet
 
 
+6 #5 ddrum777 2014-11-08 12:41
Sharon úgy döntött
Idézet
 
 
+7 #4 Venomádi 2014-11-08 11:45
Abszolut méltatlan Ozzyhoz, de a családanya kezeli a kasszát!
Idézet
 
 
+8 #3 Rétes 2014-11-08 11:01
Úgy gondolom, hogy nem sznobizmus amit írok, csak tény. Ez a műsor a legigényteleneb b szórakoztatás netovábbja. Hol vicces, vagy szórakoztató az, hogy ezeket otthon üvöltöznek egymással? Vagy a kutyák bolhások lettek, és most úr isten mi lesz?! Körülbelül ezek voltak a műsorban. Meg arra emlékszem, hogy Ozzy úgy járt otthon, mint egy 80 éves, alzheimer-kórós beteg ember. Miért kellett az ő nagyságát, értékeit lerombolni, a qrva ciki magánéletével?
Az tetszik ebben a cikkben, hogy elismerik, hogy baromság volt. De a rókán még van bőr... Az én pofám meg leszakad...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.