Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dream Theater: ismert a hét dobos neve, közeleg a bejelentés

Még mindig nem tudni, ki lesz a Dream Theater új dobosa, de a bejelentés már közeleg, erre utal legalábbis, hogy a zenekar Facebook oldalán közzétett videóanyagban még a meghallgatásokba is bele lehet pillantani. A hét elsőkörös jelölt neve immáron nem titok többé: a sajtóbeli találgatások ezúttal – Les Binks kivételével – egyáltalán nem mentek mellé.

Mike Portnoy tavaly őszi távozását követően valamivel több mint egy hónappal a Dream Theater három napon át tartott meghallgatásokat otthon, New Yorkban a potenciális új dobosok számára. A csapat hét dobossal jammelgetett, és úgy döntöttek, megosztják a próbák legizgalmasabb pillanatait a rajongókkal a Facebookra feltett anyagokon keresztül.

A szokásos kötelező köröket ezúttal mellőzzük, inkább csak felsoroljuk a hét muzsikus nevét, amelyek közül három folyamatosan keringett a médiában. Most már biztos, hogy próbált a bandával Thomas Lang (a világ egyik legkeresettebb session-muzsikusa, John Wetton többé-kevésbé állandó társa), Aquiles Priester (Angra), Virgil Donati (Steve Vai, Tony MacAlpine, Planet X satöbbi), Mike Mangini (Annihilator, Extreme, James LaBrie szólóbandája satöbbi), Marco Minnemann (szintén keresett sessionista), Derek Roddy (Nile, Hate Eternal) és Peter Wildoer (Darkane, Armageddon, James LaBrie szólóbandája). A jelöltek közül a legutóbbi információk Manginit tippelték befutónak, remélhetőleg most már hamarosan kiderül, alappal-e vagy sem.

A Dream Theater és a titokzatos (...) új dobos augusztus 4-én a székesfehérvári Fezenen játszik.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.