Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Down és Trouble: nem kizárt egy közös turné

0722philAz Egyesült Államokban már hivatalosan is megjelent a Trouble új lemeze, a The Distortion Field, amelyen Kyle Thomas (korábban Exhorder, Floodgate, Alabama Thunderpussy) énekel a legendás chicagói doomsterek soraiban. A csapat és Kyle egyik nagy híve, Phil Anselmo egy friss interjúban megpendítette: nem kizárt, hogy valamikor a jövőben összejöjjön egy közös Down / Trouble körút.

Anselmo és a Pantera a ’90-es évek eleje óta rendszeresen megkapja, hogy az illőnél többet tanultak New Orleans akkori legsúlyosabb csapatától, a Kyle Thomas vezette Exhordertől, és ugyan a zenekar soha nem tagadta a párhuzamot, Phil egy friss interjú szerint a mai napig túlzásnak tartja a kopírozásról szóló vélekedéseket. „Szerintem az emberek unatkoznak, és nem tudnak másról beszélgetni”, mondta a frontember az Examinernek. „Abszolút nem igaz, hogy átvettük az Exhorder hangzását. Ettől még persze az Exhorder egy gyilkos banda volt, és 1988 körül a helyi, New Orleans-i színtéren mindenkit vertek képességek tekintetében is. Az énekesükkel, aki most a Trouble énekese is, a mai napig jó barátságban vagyok. Kyle és én ugyanabból a heavy metal iskolából érkeztünk ének szempontjából: Rob Halford, Don Doty a Dark Angelből és Tom Araya hatott ránk, szóval akadnak hasonlóságok köztünk, de zenei szempontból én nem hallom a párhuzamot. Kyle egyébként küldött nekem egy emailt, amikor bemutattak egy új Trouble dalt, én meghallgattam, és visszaírtam neki: kibaszott hatalmas! Óriási a torkod! A végére pedig odabiggyesztettem: esetleg Down és Trouble együtt? Szóval minden lehetséges. Egy álom valósulna meg, ha a Down a Trouble-lel közösen turnézna.”

A The Distortion Field Európában csak augusztus 23-án jelenik meg az FRW kiadó gondozásában, ennek azonban úgysincs már különösebb gyakorlati jelentősége a mai világban, hiszen az anyag már kikerült a fájlcserélőkre. Három új Trouble dal ugyanakkor legálisan is meghallgatható ide kattintva. A lemez Amerikában egyébként egy napon jelent meg Anselmo szólólemezével, a Walk Through Exits Onlyval.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 grand magus 2013-07-22 15:55
Eltudnám képzelni a Black Sabbath előtt őket.Vagy az már telhetetlenség, vagy álom?
Idézet
 
 
#2 Zoli 2013-07-22 15:38
Remélem a down lesz az előzenekar.
Idézet
 
 
+2 #1 imi 2013-07-22 12:30
Eric Wagner már nem kell hogy visszatérjen ebbe a bandába.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.