Shock!

július 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Death Angel: időpontváltozás!

Mint arról már beszámoltunk, az eredetileg 2011. március 14-ére tervezett budapesti Death Angel koncert időpontja megváltozott: Mark Oseguedáék egy nappal korábban, március 13-án lépnek majd fel a Dürer Kertben. A már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új dátumra is.

A változtatás oka, hogy március 14-ére egy másik kiemelt rendezvény is leszerveződött Budapestre, így azonban a szervezők jóvoltából senki sem kényszerül majd választásra a két buli között. A Death Angel egy évtizednyi szünetet követően 2001-ben alakult ismét újjá, Magyarországon először 2003-ban, a Mega Pubban játszottak, a márciusi lesz a negyedik hazai fellépésük. Aki még idén vesz jegyet, az 4900 forintért juthat be rá, január 1-től az ár egy ezressel több, azaz 5900 forint. A koncerttel kapcsolatos aktuális információkért érdemes figyelni a Concerto honlapját, de ha lesz új fejlemény, arról természetesen nálunk is olvashatsz majd.

A csapat idén adta ki hatodik nagylemezét, a Relentless Retributiont. Aki az utolsó pillanatban úgy dönt, az még elcsípheti őket ma este Bécsben, a Thrashfest 2010 turné keretében az Arenában, ahol Oseguedáék a Kreator és az Exodus társaságában játszanak. Ebben az esetben azonban érdemes a jegyeket előre lefoglalni vagy félretetetni, ugyanis a turné több eddigi állomásán ki kellett tenni a sold out táblát, az Arena pedig nem a méreteiről kapta a nevét... Ha valaki lemaradna a görög Suicidal Angelsszel kiegészült trióról, az december 16-án Ljubljanában tehet még egy próbát. A görögök egyébként márciusban Budapesten is fellépnek Oseguedáékkal.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.