Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Csak tavasszal érkezik a Ministry új albuma

Március 30-án Al Jourgensen 13th Planet kiadójánál jelenik meg a Ministry új nagylemeze Relapse címmel. A főnök szerint a valaha kiadott legbrutálisabb, leggyorsabb Ministry lemezen melóznak éppen.

„Miközben a Buck Satan lemezen dolgoztunk, a Rigor Mortis-os Mike Scacciával baszkolódtunk pár ötlettel, hogy eltöltsük az időt", magyarázta korábban a brit Metal Hammernek Al Jourgensen, hogy miért alakította újjá pár év szünet után minden idők egyik legnagyobb indusztriális rockbandáját, a Ministryt. „Összegyűlt öt-hat-hét dalunk, amikkel igazából nem is akartam mit kezdeni, Mikey azonban rágni kezdte a fülemet, hogy a nóták óriásiak. Nem countrys zenékről beszélünk, hanem inkább Ministry-ízű dolgokról... Így aztán szeptemberben ismét összeröffenünk, októbertől pedig Tommy Victor és Tony Campos is beszállnak a melóba, hogy befejezzük a dalokat, és karácsonyra kiadhassunk egy új Ministry lemezt Relapse címmel."

Al szerint a banda jelenleg öt teljesen kész dallal rendelkezik, és a Relapse vélhetően a leggyorsabb, legsúlyosabb album lesz, amit a Ministry csak valaha is megjelentetett. „Amolyan antiterápiás terápiaként dobtuk össze ezeket a nótákat a country ellensúlyozására a szabadnapjainkon, és olyan gyors, thrashes cuccok álltak össze, amilyeneket sem Mikey, sem én nem játszottunk már jó ideje. Épp most fejeztek be egy Rigor Mortis turnét, és azt mondta, az új Ministry dolgokhoz képest az könnyű volt. Tehát igazán brutális zenére lehet számítani, ami sokakat kiakaszt majd."

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2011-11-22 19:00
Üdv a fedélzeten, Jourgensen mester!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.