Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cold As Ice: még egy dal a Foreigner 1978-as élő DVD-jéről

Március 15-én új DVD-vel jelentkezik a Foreigner, rajta egy 1978-as koncerttel. A kiadványról most megtekinthető a Cold As Ice felvétele.

0223foreigner

Az Eagle Visionnél jön ki március derekán a Foreigner Live At The Rainbow '78 című koncertvideója, amelyet a londoni Rainbow Theatre-ben rögzítettek 1978. április 28-án, nem sokkal második nagylemezük, a Double Vision kiadása előtt. A videó így természetesen a zenekar legklasszikusabb felállásának élő erejét örökíti meg Lou Gramm énekessel, Mick Jones gitárossal, Al Greenwood billentyűssel, Ed Gagliardi basszerrel és Dennis Elliott dobossal. A már ismert két dal után most a Cold As Ice felvétele is megtekinthető a kiadványról.

foreigner_cA dallista az alábbi:

01. Long, Long Way From Home
02. I Need You
03. Woman Oh Woman
04. Hot Blooded
05. The Damage Is Done
06. Cold As Ice
07. Starrider
08. Double Vision
09. Feels Like The First Time
10. Fool For You Anyway
11. At War With The World
12. Headknocker

Mindeközben Jones és Gramm ismét közös munkán törik a fejüket, miután az énekes tavaly több Foreigner-koncerten is felbukkant a banda negyvenéves jubileumi turnéján. „Mindenképpen akarunk valamit csinálni közösen", ismerte el Jones a Billboardnak. „De eléggé elfoglaltak voltunk, kimerítő a turné. Minden azon múlik, hogy találjunk egy hetet, vagy akár csak öt-hat napot, amikor összejövünk valahol, és megpróbáljuk felidézni, annak idején merre haladtunk az ötleteinkkel. Múlt héten meghallgattam pár friss felvételt, és akad köztük pár nagyon meggyőző ötletet."

Gramm a következő időszakban is több Foreigner-bulin bukkanhat majd fel, de 2019 után valószínűleg visszavonul a koncertszínpadoktól.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.