Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cavalera Conspiracy: Fuck The Groove helyett Pandemonium

0914maxPandemonium címmel jön ki októberben a Napalm kiadónál a Cavalera Conspiracy új albuma. Max Cavalera ismét megerősítette: a lemez féktelenül brutális lesz, tele gyors tempókkal.

„A lemez címe Pandemonium lesz, és nagyon, nagyon súlyos”, mondta Max a TeamRock Radiónak. „A legsúlyosabb mindhárom közül. Eltökélt szándékom volt, hogy visszatérítsem Igort az Arise-korszakos dobolásához, vagyis legyen minden gyors.”

A Pandemoniumon nem lesznek vendégek, de a The Crucible című dalban a basszer Nate Newton (Converge, Doomriders) azért énekel majd egy keveset. „Ez a lemez alapvetően rólam és Igorról szól, ahogy a testvérek zúznak. Majdnem grindcore a zene. Igazi diktátor voltam a stúdióban Igorral, ahogy el akartam téríteni a groove-októl, és mindenáron visszatereltem a gyors tempókhoz. Azt szerettem volna, ha a lemez nagyrészén gyorsan játszik, szóval amikor elkezdett groove-os témákat ütni, mindig azt mondtam neki: hagyd a picsába a groove-ot, térjünk vissza a gyors szarságokhoz! Majdnem a címe is az lett, hogy Fuck The Groove! És a végén sikerrel jártam, haver. Tényleg nagyon durva lett az album, végig pörög az egész.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 Sárvári Gábor 2014-07-09 22:45
Akár mennyire is unalmas Mr. Cavalera utolsó pár albuma, én erre kíváncsi vagyok. Ez csak az én véleményem, de nekem a Blunt Force Trauma jobban tetszett mint a az Enslaved. Szóval a két zenei produkció közül az én szívem a Cavalera Conspiracy felé húz inkább. Ha nem lesz Grindcore (Az előző lemeznél Cannibal Corpse, Sick of it All meg Minor Threath keverékét ígérte de mégsem lett Hc meg death metal keveréke.) de legalább jó súlyos lesz, meg élettel teli akkor már jó lesz. Szerintem.
Idézet
 
 
#5 Sanctus 2014-07-09 13:28
Miért érzem úgy hogy ez is pont olyan értéktelen szemét lesz, mint az utolsó 5-6, valamilyen értelemben Maxhez köthető lemez (egyetlen kivétel a KBK albuma, ami kicsit átlag feletti)?
Idézet
 
 
+1 #4 sepumark 2014-07-09 09:59
Minden Soulfly/Cavalera Conspiracy lemezen vannak igazan gyilkos dalok, de en a CC-tol sokkal tobbet vartam es az elso 2 lemezben csalodtam.
Remelem tenyleg vaddiszno lesz az uj lemez es nem csak tukatuka lesz a doboknal, mert igazsag szerint az eddigi CC lemezeken is kisse sporolosan utott Igor.
Szerintem az utolso kerek Soulfly lemez a Dark Ages volt, az azt koveto 4 lemezbol pedig 2 db 10 pontos lemezt tudnek osszemixelni.
Ettol fuggetlenul nagyon varom a lemezt en is es termeszetesen oda lesz biggyesztve a polcra a tobbi Cavalera/Kisser kiadvany melle ;)

Amugy meg nem feltem Oket, mert a Sepultura es a Soulfly barmely korszakabol talalhatunk baromi gyors es egyben rovid, de gyilkos dalokat...
Idézet
 
 
+3 #3 asd 2014-07-08 16:06
Ha az utolsó négy lemez nem jött be, el nem tudom képzelni miért is reménykedsz még..!(?) :).
Idézet
 
 
+2 #2 Habbal 2014-07-08 15:57
Vagy az eddigi CC-k... Nem vagyok elájulva a srácoktól, de azért kiváncsian várom.
Idézet
 
 
+5 #1 Khold 2014-07-08 15:36
Remélem jobb lesz, mint az utolsó 3-4 Soulfly lemez!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.