Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Call Me The Breeze: új szám Izzy Stradlintől

1219izzyCall Me The Breeze címmel új felvételt tett közzé a Guns N’ Roses tékozló gitárosa, Izzy Stradlin. A szám egy J.J. Cale-szerzemény feldolgozása.

Az utóbbi bő egy évben elsősorban a Guns N’ Roses újjáéledése kapcsán hallottunk Izzy Stradlinről, aki annak ellenére, hogy kimaradt a nagy reunionből, azért zenélget itt-ott a saját komótos tempójában. Most például egy J.J. Cale-dal feldolgozását tette közzé, amelyet Lauren Barth énekesnővel és Jesse Aycock gitárossal vett fel nyár végén. Egyelőre nem tudni, mikor rukkol elő teljes új albummal Izzy, de vélhetően előbb-utóbb csak ráveszi magát…

Szintén nem tudni, mégis csatlakozhat-e majd a többiekhez a jövőben egy-egy vendégszereplés erejéig, de mivel jövőre lesz harmincéves az Appetite For Destruction, teljesen azért nem zárnánk ki a lehetőséget. Mint tudott, Izzy azért nem tartott társaival a Not In This Lifetime turnén, mert kevesellte a neki felajánlott szerepet és pénzt. A csapat körei szerint ugyanakkor semmi sem indokolta, hogy Slashsel és Duff McKagannel egyenrangú státuszt kínáljanak neki.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.