Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Broken And Bruised: a második új szám Geezer, Sorum, Stevens és Perez zenekarától

Bemutatta második dalát a Deadland Ritual. A szupergroup tagjai Geezer Butler, Matt Sorum, Steve Stevens és Franky Perez.

1211dlr

Geezer Butler basszusgitáros (Black Sabbath), Steve Stevens gitáros (Billy Idol, Vince Neil), Matt Sorum dobos (Guns N’ Roses, Velvet Revolver, The Cult) és Franky Perez énekes (Apocalyptica) alkotja a Deadland Ritual nevű formációt, amelynek első bejelentett fellépése a clissoni Hellfesten lesz. A zenekar a fesztivál főszínpadán játszik majd a KISS, a Def Leppard, a Whitesnake, a Rival Sons, Richie Kotzen, a Koritni és az FM társaságában, június 22-én, de több európai rendezvényen is jelen lesznek.

A banda Down In Flames címmel már tavaly is bemutatott egy dalt, most pedig meghallgatható tőlük egy újabb szám is, a Broken And Bruised. Mint ebből is látszik, nem örökzöldekkel vagy a tagok korábbi slágereivel haknizó bandáról van szó, hanem saját zenében gondolkodnak. A zenekar ugyanakkor egyelőre önálló dalokat fog kihozni, és csak később fűzik össze ezeket esetlegesen egy nagylemezzé. Koncertprogramjukban pedig természetesen helyet kapnak majd ismert darabok, de hangsúlyozzák: bizonyosan nem azok, amelyeket mindenki várna tőlük.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.