Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Country Communion: turné Bonamassa nélkül?

Ugyan már megjelent a Black Country Communion harmadik, Afterglow című nagylemeze, a sajtóban többet cikkeztek az utóbbi hetekben Joe Bonamassa és Glenn Hughes vitájáról, mint magáról a zenéről. Eközben Jason Bonham dobos szerint a turnézás gordiuszi csomóját elég egyszerűen át lehetne vágni.

„Még nem vetettem fel ezt a többieknek, de az én javaslatom az lenne, hogy a rajongók kedvéért menjünk és játsszunk”, magyarázta Jason a Classic Rock Revisitednek. „Mármint én, Glenn és Derek. Turnéra kellene indulnunk. Megkérhetnénk Joe-t, hogy ajánljon egy gitárost, akivel turnéra mehetnénk, mármint úgy, hogy ettől még ő marad a Black Country Communion gitárosa. Ha ő nem is tud turnéra indulni, mi igen, szóval ajánlhat hozzá valakit. Én nagyon szeretném, ha bemutathatnánk élőben ezt az albumot. Meglátjuk, mi lesz… Ha Joe nem tud jönni, mással is játszhatnánk. Joe remek fickó, és szerintem ha megkérdeznénk erről, biztosan azt mondaná: természetesen rendben van a dolog.”

Elválik, mi lesz ebből…

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 nemtulkritikus 2012-11-16 09:07
Nem azert, de eleg vicces ez a nyilatkozat annak fenyeben, hogy a multkori balhe is abbol notte ki magat, hogy megbeszeles helyett(elott) a sajtonak magyaraztak. Nem csodalkoznek, ha megint sertodes lenne a dologbol.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.