Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Beugró frontemberrel áll a Barba Negra színpadára az Amaranthe

1109amNovember 15-én, azaz jövő kedden ismét Budapesten koncertezik az Amaranthe, ám komoly változást jelent, hogy Jake E. énekes nem tart a zenekarral. A frontemberi szerepet Elize Ryd kisasszony mellett így az egyik előzenekar, a Smash Into Pieces énekese veszi majd át.

Chris Adams, a Smash Into Pieces énekese áll majd a színpadon Elize Ryd mellett az Amaranthe-ban a jövő keddi budapesti bulin, miután Jake E. énekes szünetet tart. „Hét hosszú, rendkívül kellemes, tanulságos és izgalmas év áll mögöttem. Ezalatt majdnem elképzelhetetlen sikereket értünk el a zenekarral, és most úgy érzem, itt az idő, hogy kicsit kivonjam magam a turnézásból, és olyasmikkel foglalkozzak, amikkel már régóta szeretnék”, áll Jake nyilatkozatában. „Jelenleg nehéz megmondani, mennyi ideig leszek távol, de a lehető legnagyobb hálával gondolok a rajongókra, akik az évek során támogattak bennünket. Hamarosan ismét találkozunk!”

A Maximalism című új lemez turnéjának budapesti állomása a Barba Negrában lesz a Sonic Syndicate és az említett Smash Into Pieces társaságában, további részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.