Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Bemutatta első dalát az L.A. Guns Steve Riley-féle változata

Bemutatta első saját dalát az L.A. Guns Steve Riley és Kelly Nickels által fémjelzett változata. A zenekar hamarosan teljes nagylemezzel jelentkezik.

0421rileylaguns

Semmiképpen sem újdonság, hogy egyszerre két verzió is létezik az L.A. Gunsból, hiszen a 2000-es években már megéltünk egyszer egy ilyen állapotot. Most ismét két inkarnációja lesz majd a legendás hollywoodi sleaze rock’n’rollereknek, miután Steve Riley dobos is összerakta a saját csapatát. Mint ismeretes, Riley tulajdonképpen egyedül maradt, miután Phil Lewis énekes pár évvel ezelőtt lelécelt mellőle, hogy ismét Tracii Guns gitárossal zenéljen. Utóbbi banda egy ideig használta ugyan toldatként kettejük nevét, de aztán elhagyták ezt. Az L.A. Guns nevet azonban Riley is használhatja, és idén a Golden Robot kiadónál ő is nagylemezt jelentet meg. Riley társai között ott találunk egy régi L.A. Guns-veteránt Kelly Nickels basszer személyében, aki a klasszikus felállás egyik oszlopának számított annak idején. Pletykák szerint Kellyt korábban Phil és Tracii is megkörnyékezte, hogy térjen vissza hozzájuk, de nekik ajtót mutatott. Szintén nem teljesen ismeretlen a banda hívei előtt Scotty Griffin gitáros, aki Lewis távozásáig basszusozott a csapatban, az énekes pedig Kurt Frohlich.

A Crawl című dal máris meghallgatható, amelyet L.A. Guns 2020 címmel egy teljes album is követ majd valószínűleg jövőre.

 

Hozzászólások 

 
#1 Eugen 2020-04-21 19:49
Most van egy kis időm, lehet, hogy én is alapítok egy L. A. Guns formációt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.