Shock!

június 13.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Believe (In Miracles): új dal Richie Samborától

Believe (In Miracles) címmel még egy friss szerzeményt tett közzé Richie Sambora. A Bon Jovi volt gitárosa több új dalt is bemutatott az utóbbi hetekben.

1111sambora

Az I Pray, a Livin’ Alone és a Songs That Wrote My Life után Believe (In Miracles) című negyedik új dalát is közzétette Richie Sambora. „Életem egy őszintén boldog szakaszában járok, és e boldogság jelentős része abból fakad, hogy dalokat írok, zenélek – mondja Richie. – Óriási szabadságérzés jár ezekkel a nótákkal, mert nem kell azzal foglalkoznom, hogy vajon listavezető leszek-e velük, vagy bekerülnek-e a rádiókba. Ám ettől még ugyanolyan aprólékosan, szeretettel és törődéssel dolgozom rajtuk, mint a Slippery When Wet vagy a New Jersey dalain. Remélem, azoknak is hasonló örömöt okoznak majd, akik meghallgatják ezeket.”

A Bon Joviról szóló Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story című dokumentumfilm-sorozat április 26-án debütált, Magyarországon a Disney+ kínálatában tekinthető meg. A Bon Jovi új lemeze, a Forever június 7-én jelenik meg.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.