Shock!

július 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Bécsben melegít Budapest előtt a Mood

2019-ben, tizenhét év szünet után, egyetlen önálló koncert erejéig újra színpadra áll az idén decemberben huszonöt éves, kultikus doombanda, a Mood. A január 4-ei magyar koncert előtt azonban még egy bécsi fellépésük is lesz.

0504mood

Mint bizonyára mindenki tudja, január 4-én ismét koncertet ad minden magyar doombandák legklasszikusabbika, a Mood. Most az is kiderült, hogy a zenekar előzetesen egy igen erős összeállítású bécsi fesztiválon melegít majd a hazai visszatérésre: november 9-én ők is ott lesznek a Doom Over Vienna XIII rendezvényen, a Viper Roomban. A Mood mellett itt többek között olyan fellépők szerepelnek még a listán, mint az Apostle Of Solitude, a Castle, a Black Oath, a Mirror Of Deception vagy a King Heavy. Részletes fellépőlista és egyéb paraméterek itt.

A január 4-i koncert alkalmából újra elérhetőek lesznek a Mood-albumok, a Barba Negrában rendezendő buliról pedig koncertfelvétel is készül. Erről a fellépésről részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Thasaidon 2018-09-22 10:50
Szerintem Londonban is nyomhatnának egyet, tuti, hogy sok ősrajongójuk kint van már. Nagyon vagány, hogy a Doom over Viennán játszanak, remélem, meséltek majd róla, az Alunah miatt én is szemezgettem a fesztivállal.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.