Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az új album egységesebb, egyénibb formában mutatja meg a zenekart”

Dear Monsters címmel jelenik meg október 29-én a Bad Wolves harmadik nagylemeze, amelyről most bemutatták a második szerzeményt is. Az albumon új énekes debütál Daniel „DL” Laskiewicz személyében.

0908badwolves

Harmadik albumát adja ki a Better Noise-nál jövő hónap végén az amerikai Bad Wolves. A csapatnál korszakhatárt jelent a lemez, hiszen Tommy Vext énekes tavaly személyes problémák miatt távozott a fedélzetről, és új ember állt a helyére. Daniel „DL” Laskiewicz először a nemrég bemutatott Lifeline számban volt hallható, most a House Of Cardsot is bemutatták.

badwolvesdm_cA lemezre az alábbi számok kerülnek fel:

01. Sacred Kiss
02. Never Be The Same
03. Lifeline
04. Wildfire
05. Comatose
06. Gone
07. On The Case
08. If Tomorrow Never Comes
09. Springfield Summer
10. House of Cards
11. Classical
12. In The Middle

DL énekesként leginkább a The Acacia Strainből ismert, ahol 2001 és 2013 között zenélt, stúdiós szakemberként, dalszerzőként pedig olyan bandáknál működött közre az évek során, mint az All That Remains, a Legion, a For The Fallen Dreams vagy maga a Bad Wolves. „Magabiztosan merjük kijelenteni, hogy a jelenleg készülő album az eddigi legjobb lemezünk – mondta róla a csapat a döntés bejelentésekor. – DL az egyik legtehetségesebb, legkeményebben dolgozó ember, akit csak valaha is volt szerencsénk megismerni. Csapatjátékos, kreatív kolléga, és nagyszerű ember, aki tökéletesen passzol a családba. Hihetetlenül jó ilyen pozitív energiák közepette dolgozni, és ez az újonnan meglelt optimizmus, illetve közösségi szellem egyértelműen tükröződik a zenében is. Az új album egységesebb, egyénibb formában mutatja meg a zenekart. Mindenképpen bizonyítanunk kell, és magasak az elvárások is így, egy új énekessel, de sikerült: a dalok önmagukért beszélnek. Ha Bad Wolves-rajongó vagy, tudjuk, hogy nem fogsz csalódni."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.