Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Offspring lesz az idei PaFe fő sztárfellépője

0309offspringA hagyományokhoz hűen idén is a pünkösdi napokat érintő hétvégén – immáron nyolcadik alkalommal – kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, amelynek eddigi történetét tekintve a legikonikusabb punk rock legenda érkezik a Balaton melletti Szántódpusztára: a 8. PaFe vendége a dél-kaliforniai The Offspring lesz.

A PaFe idei nemzetközi felhozatalából az egyik legmeggyőzőbb név kétségkívül a The Offspring: 30 évnyi munkásság, 1100 koncert, 40 millió eladott korong és persze egy opusz, amelynek köszönhetően a harmincas-negyvenes korosztályból nincs ember, aki ne tudna elszámolni 6-ig spanyolul. Június 8-án, a PaFe zárónapján a Pretty Fly című sláger mellett most már biztos, hogy olyan örökbecsűket is meghallgathatunk, mint a The Kids Aren't Alright és a You're Gonna Go Far, Kid, természetesen mindezt egy másfél órás élő koncert keretében, ahogyan azt a punk rock legnagyobbjaitól illik. A zenekar legutóbbi lemeze 2012-ben jött ki Days Go By címmel, idén pedig húsz éves az áttörést meghozó Smash albumuk.

A Pannónia másik nagy meglepetése a mára világhírűvé vált DJ Fresh, aki a drum 'n' bass/dubstep stílusok lemezlovasaként olyan talpalávalókat tudhat magáénak, mint a Louder, a Gold Dust vagy az éppen aktuális kedvenc Dibby Dibby Sound. DJ Fresh Messy MC-vel június 6-án, pénteken érkezik a PaFéra, amely nap programját a '96-ban alakult Freestylers fogja megkoronázni.

A fesztiválon felvonulnak hazánk legjobb hip-hop alakulatai is, többek között: a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga, a Hősök, a Barbárfivérek, Sub Bass Monster és Siska Finuccsi. A dub zene nagyágyúja, a Dub Pistols nagyot robbant tavaly, így aki lemaradt volna, vagy átélné még egyszer, az június 7-én, szombaton megteheti! A Nagyszínpad további vendége a jelenleg a Kaktuszliget című lemezzel hódító Quimby, a 30Y, a Brains, a Kiscsillag, a Road, a Depresszió, a Metál Sátorban pedig olyan underground tehetségek zúznak majd, mint a The Idoru, a Blind Myself, a Watch My Dying, az Insane, mi több, a Mobilmánia is megmutatja magát Vikidál Gyula vendégszereplésével! Ez még nem minden, a fellépők listája folyamatosan bővül, akik mellett természetesen izgalmas napközbeni programokkal is készülnek a szervezők.

Az elővételi időszak március 6-án veszi kezdetét, amelyben az első ezer bérlet nagy kedvezménnyel vásárolható meg. Idén négy- és háromnapos bérletek valamint napijegyek válthatók az Eventim (TEX Hungary) hálózatában. Részletek a hivatalos weboldalon és a Facebookon.

 

Hozzászólások 

 
#2 vova666 2014-03-09 23:06
Az Offspring annyira punk mint amennyire Ian Watkins gerontofil.
Idézet
 
 
#1 Codename333 2014-03-09 14:08
De kár hogy elment a PaFe Várpalotáról....... akkor talán még meg is nézném őket..... :/
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.