Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Axl: „ebben az életben" nem lesz turné a régi Gunsszal

W. Axl Rose szerint „ebben az életben” biztosan nem kell az eredeti Guns N’ Roses felállástól turnéban reménykedni – az énekes ezt egy bulvárportál kamerájának vetette oda a napokban. A zenekart mindenesetre e hét szombaton, április 14-én beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be.

Amerika vezető bulvárportálja, a TMZ.com kameravégre kapta W. Axl Rose-t, aki éppen a huszonöt éves Lana Del Rey énekesnő társaságában hagyta el a nyugat-hollywoodi Chateau Marmont hotelt, és nekiszegezték a kérdést, lát-e esélyt egy fullos Guns N’ Roses újjáalakuló turnéra. „Ebben az életben nem”, válaszolta erre az énekes, ami ismét érdekes megvilágításba helyezi az eseményeket, különös tekintettel a Guns jövő szombaton esedékes clevelandi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatására.

Miközben egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy Slash gitáros, Duff McKagan basszusgitáros, a két dobos, Matt Sorum és Steven Adler, illetve a zenekar jelenlegi felállásában is játszó Dizzy Reed billentyűs biztosan ott lesznek a ceremónián, Izzy Stradlin gitáros pedig biztosan nem, az már eldőlt, hogy a Gunsot a Green Day triója iktatja majd be a hírességek csarnokába. Noha Dizzy egy korábbi nyilatkozata szerint Axl is elmegy a gálára, erre azért senki sem mer túl nagy összegben fogadásokat kötni…

 

Hozzászólások 

 
#4 VatoLoco 2012-04-15 21:30
Egyáltalán semmi különös nincs ebben.
Aki kicsit is ismeri a Guns történetét, az tudhatta/sejthette, hogy Axl megint produkálni fog valamit.
Ennek a fickónak emberileg és még egyszer hangsúlyozom emberileg semmi keresnivalója sincs a Rock n' Roll-ban.
Egy öntelt fasz, aki ha isteni szerencsére nem lett volna megáldva egy hihetetlen költői vénával és hanggal, sehol nem lenne.
Amiről viszont senki nem beszél, Izzy miért nem volt ott ?
Sokkal jobban érdekel, mert Matt és Steven is elment, ...Izzy miért nem ?
Idézet
 
 
#3 Dani 2012-04-12 16:27
Pontosan így van.
Idézet
 
 
+1 #2 Venomádi 2012-04-11 12:13
Sajnos így szokták a régi nagyok hazavágni a renoméjukat, és őszintén szólva engem egyáltalán nem érdekelnek. Ha megspórolnak bármilyen haknit bizony jobban érdekelt volna, mert legalább tudom most már miről maradnék le szívesen, és az ember kíváncsibb is szerintem, ha nincs minden héten betömve a szája valami zsé kategóriás hírrel.
Idézet
 
 
+5 #1 Dani 2012-04-10 17:55
Szerintem ez az egész Guns dolog már unalmas, hírverés ide-oda, "van rá esély, hogy játszunk/ámégsesohatöbbe t" "elmegyekabeikta tásra/jamégse", fárasztó, idegesítő, de leginkább unalmas és szánalmas amit ezek művelnek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.