Shock!

július 21.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Áttér tequilára a Korpiklaani

2011 februárjában jelenik meg a finn Korpiklaani új albuma, mely a hangzatos Ukon Wacka címet kapta. A pogány csűrdöngölősmetal talán legjelesebb képviselői októberben jártak Budapesten, de jövő márciusban ismét visszatérnek a fővárosba a Paganfest keretében.

Február 4-én kerül a boltokba a Korpiklaani új lemeze. Az Ukon Wacka albumot a Nuclear Blast gondozza majd, a csapat pedig szokás szerint folkos, ősi hangulatú anyagot ígér a tekintélyes rajongótábornak. Az Ukon Wackára tíz új szerzemény kerül fel, köztük a vodkavedelő finnektől igen meglepő című Tequila, amivel Jonne Jarveláék a dél-amerikai rajongók előtt tisztelegnek.

Mivel a zenekar lassan hazajár Magyarországra, megérjük még, hogy a pálinkáról is születik daluk: októberben a Club 202 színpadán (a volt Wigwamban) már sokadszorra köszönthettük őket nálunk, március 22-én azonban ismét visszatérnek hozzánk a jövő évi Paganfest keretében az Unleashed, a Moonsorrow, a Varg, a Kivimetsan Druidi és az Arafel társaságában. A helyszín ezúttal is a Club 202 lesz majd.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.