Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Arch Enemy: nincs ok aggodalomra

0415aeAz interneten természetesen egyből beindult a pletykagyár az Arch Enemy esetleges belső válságáról, miután a csapat lemondta idén nyári fesztiválfellépéseit (köztük egy magyarországi bulit is a FEZEN-en). A Shock!-nak abban a szerencsében volt része, hogy múlt pénteken telefoninterjút készíthetett Sharlee D'Angelo basszerrel, aki kérdésünkre elárulta: semmit sem kell odavizionálni a történtek miatt, a csapat él és virul.

„Valóban személyes, családi jellegű ügyekről van szó, amiket most kell elrendezni, és teljes figyelmet igényeltek", mondta kérdésünkre a basszusgitáros. „Emellett egy élő DVD-n is dolgozunk, ami szintén nagyon komoly figyelmet kíván meg zenekari részről, és már írjuk a dalokat is a következő albumhoz, amin valamikor az év hátralévő részében kezdődik meg a munka. Alapvetően soha, semmilyen koncertet nem szeretünk lemondani, de most nem volt más választásunk. Eleve nem volt szó sok buliról, és ha belegondolsz, ez már a harmadik fesztiválnyarunk lett volna ugyanazzal a lemezzel... De semmi negatív nem történt a zenekaron belül."

Sharlee-val egyébként nem az Arch Enemy, hanem Mike Amott gitáros másik zenekara, a Spiritual Beggars hamarosan érkező új lemeze, az Earth Blues kapcsán beszélgettünk. Az interjút hamarosan teljes terjedelmében is elolvashatjátok.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Kobold 2013-04-16 07:59
csak miatta hallgatom :)
Idézet
 
 
+2 #1 kéjsóvár bohóc 2013-04-15 20:37
Ha kirúgnák Andzséla kisasszonyt és végre beszereznének egy normális énekest, akkor egy zseniális, mega-csúcs csapat lehetne az ősi ellenség!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.