Shock!

január 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Áprilisban megjelenik a Septic Tank első albuma

Jövőre végre megjelenik a Septic Tank első nagylemeze. A projekt alapvetően egykori Cathedral-tagokat tudhat tagjai között, ám hardcore/thrashben utazik.

1207septictank

Elég illusztris underground nevek játszanak a Septic Tank nevű formációban, amely április 13-án adja ki első lemezét Rotting Civilisation címmel. A zenekar tagjai Lee Dorrian énekes (ma With The Dead, korábban Cathedral, Napalm Death), Gary Jennings gitáros (ma Death Penalty, korábban Cathedral, Acid Reign), Scott Carlson basszer (Repulsion, Cathedral) és Jaime Gómez Arellano dobos (Blutvial, de korábban Cathedral-producer). A csapat eredetileg még 1994-ben alakult mellékprojektként, 2013 tavaszán pedig élőben is bemutatkoztak a Repulsion és a Necrophagia londoni koncertjén. Ugyanabban az évben egy négyszámos EP-jük is kijött.

A tavasszal érkező első lemez huszonegy durva, dühöngő, fémes hardcore/thrasht rejt majd. A csapat olyan bandákat nevez meg fő hatásaiként, mint a Hellhammer, a Discharge, a Motörhead vagy a Tank, és főleg gyors dalokat írtak. A kiadó természetesen Dorrian Rise Above-ja lesz, a stúdiós feladatokat pedig nem is láthatta el más, mint Arellano, aki az utóbbi években jónevű producer és hangmérnök lett a szakmában.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2017-12-07 18:34
Tank és Motörhead hatások... hmmm... ígéretesnek tűnik ^^
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.