Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Andreasék belefáradtak Max Cavalerába

A Sepultura jelenlegi felállása megunta Max Cavalera nyilatkozatait – derül ki a banda friss közleményéből, melyben leszögezik, hogy semmiféle újjáalakulás nincs készülőben, és nincs kapcsolat a két Cavalera testvér, illetve Andreas Kisser és Paulo XistoPinto Jr. között.

„Dolgozunk az új lemezen, ami jövőre jelenik meg, épp most szerződtünk le rá a Nuclear Blasttel. Világméretű tervekkel rendelkezünk 2011-re és 2012-re. Januárban kezdjük majd meg a lemez felvételeit Roy Z producerrel, első ízben dolgozunk együtt vele. Az album a tervek szerint májusban jelenik meg. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy a jelenlegi felállás kel majd útra, hiszen ma mi vagyunk a Sepultura", áll a zenekar nyilatkozatában. A Sepultura áprilisban Észak-Amerikában játszik, de már a nyári naptáruk is betelt, augusztusban például karrierjük során első ízben lépnek fel a németországi Wacken fesztiválon.

„Ne dőljetek be a továbbiakban a kibaszott híreszteléseknek. Elegünk van abból a sok kibaszott szarságból, amivel Max Cavalera telekürtöli a világot, hogy készülőben van a régi Sepultura újjáalakulása, meg ez, meg az. Nincs kommunikáció köztünk, és semmiféle újjáalakulásról vagy közös koncertről nem tárgyaltunk a Cavalera tesókkal. Igor csinálja a saját dolgát, Max csinálja a saját dolgát, és mi is csináljuk a saját dolgunkat. 26 éve dolgozunk Sepulturaként, mindezt egy új albummal, egy új szerződéssel és egy új világkörüli turnéval ünnepeljük meg", szögezi le a nyilatkozat.

Max Cavalera az elmúlt hetekben valóságos offenzívát indított korábbi zenésztársai ellen, kijelentve, hogy Paulo XistoPinto Jr. basszusgitáros valójában 1996-ig nem is játszott a Sepultura albumokon. Később azt is lenyilatkozta, hogy már beszélt Andreas Kisserrel egy esetleges reunionről, és ennek már csak Paulo ellenkezése áll az útjában.

A cáfolatok persze semmit sem jelentenek, láttunk már ennél nagyobb csodát is... Az mindenesetre biztos, hogy a Sepultura jövő szeptemberben fellép a Rio De Janeiro-i Rock In Rio fesztiválon, és ennél jobb alkalom nem is kínálkozhatna egy újonnani összeborulásra. Idővel minden kiderül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.