Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Amerikának is nekiindul az újjáéledt Slipknot

Corey Taylort a jelek szerint meggyőzhette a Slipknot nyári európai turnéja a folytatás értelméről – vagy a menedzsmentnél befejezettnek nyilvánították a lebegtetős-beszólogatós periódust... –, ugyanis az énekes közzétette a Twitteren, hogy a banda hamarosan amerikai turnéra indul. Jó hír, hogy már zajlanak a munkálatok az új Stone Sour lemezen is.

Mint Corey nyilvánosságra hozta, nemrég megjelent könyvével, a Seven Deadly Sinsszel is újabb népszerűsítő körutakra indul majd úgy az Egyesült Államokban és Európában, de már formálódik a háttérben a Paul Gray basszer tavalyi halála után nyáron újjáéledt Slipknot amerikai turnéja. Sőt, az új Stone Sour lemez munkálatai is megkezdődtek, ami azért meglepő, mert a tavalyi Audio Secrecy még ki sem hűlt, és eddig úgy hírlett, a zenekar a közeljövőben csupán egy koncert DVD-t és egy feldolgozásokkal teli EP-t tervezegyetlen csomagban, még mindenképpen az idén. Azt egyelőre sajnos nem tudjuk, milyen dalokat dolgoznak fel, egyről saját bevallásuk szerint még ők maguk sem döntöttek. Mindez azonban azt is jelenti, hogy alighanem Roy Mayorga dobos is jobban van, miután májusban ministroke-on esett át.

A Slipknot az idei nyári európai fesztiválokra állt ismét össze Paul Gray halála után, de a koncerteket ellentmondásos nyilatkozatok kísérték a tagok részéről. A fellépések hangulata és sikere mindenesetre jobb belátásra bírhatta a hezitáló énekest, mert legutóbb már pozitívabban szólt az esetleges folytatásról. „Ami a közeljövőt illeti, már beszéltünk arról, hogy talán turnézunk még valamennyit, de jelen pillanatban még mindig bizonytalan vagyok az új albumot illetően. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy pár éven belül nem leszek rá nyitott. Ami történt, még mindig friss számomra, és már megkaptam némi szart a sajtóban, mert bizonyos embereknek talán negatívan jöhettem le emiatt... De nem vagyok negatív – realista vagyok. Elvesztettem a testvéremet, és egyelőre kurvára nem tudom elképzelni, hogy albumot készítsek nélküle. Amikor kicsit elrendezem ezeket a dolgokat a fejemben, csinálunk majd új lemezt. Vagyis már jobban érzem magam a Slipknot jövőjével kapcsolatban. Várnunk kell, aztán majd meglátjuk, bassza meg... A tőlem telhető legjobbat nyújtom majd", magyarázta az énekes egy júliusi interjúban.

 

Hozzászólások 

 
#1 matheusthemaggot 2011-08-25 13:12
Bár az Amerikai turné engem nem nagyon érint, azért örülök, hogy lassan de biztosan talpra áll a csapat! Nagyon szeretnék már valami újat hallani tőlük!
A Stone Sour-nak is örülök, csak ne csapják össze a cuccot, mert bennem kétséget kelt, hogy ilyen hamar jön az új korong.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.