Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Akármikor hallgatom a lemezt, hülye vigyor jelenik meg a képemen”

0507vhA melodikus vonal hívei még alighanem emlékeznek a Voodoo Hill projektre, az olasz gitár- és stúdióguru, Dario Mollo, illetve Glenn Hughes közös formációjára. A zenekar a 2000-es évek elején két nagylemezt is készített, és ha minden jól alakul, ősszel elvileg a harmadik anyag is kijöhet tőlük.

Már az utolsó simításokat végzi a harmadik Voodoo Hill-albumon Dario Mollo. A Waterfall munkacímű lemez elvileg ősszel jelenhet meg a Frontiersnél, ami kellemes meglepetés, hiszen a kettes számú Wild Seed Of Mother Earth 2004-ben jött ki – vagyis alighanem kevesen számítottak már arra, hogy egyáltalán valaha is lesz még folytatás ezen a néven. De lesz, és az előzetes beharangozások szerint ugyanazt a fajsúlyos, klasszikus hard rockot rejti majd, mint az első két anyag. „Rengeteg munkát fektettem ebbe a lemezbe, de Glenn is nagyon sokat segített, rengeteg javaslattal járult hozzá ahhoz, hogy minél jobb legyen a végeredmény", mondja Dario. „Szerintem a közös lemezeink közül ez passzol a leginkább az énekstílusához, és a végére igazi csapatmunkává fejlődött az együttműködésünk. Dario Patti maestro szintén fantasztikus munkát végzett, amikor két dalhoz meghangszerelte a nagyzenekari részeket. Akármikor hallgatom a lemezt, hülye vigyor jelenik meg a képemen, szóval alig várom, hogy szembesüljek az emberek reakcióival!"

Glenn és Dario mellett Andrea Maiellano basszer, Riccardo Vruna és Vladimir Ruzinic Kebac dobosok, illetve az említett Dario Patti billentyűs vett részt a Waterfall elkészítésében. Mivel az első két album nagyon jó volt, kíváncsian várjuk, mit tesznek le az asztalra ilyen hosszú szünet után!

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 cápaidomár 2015-05-07 20:32
:-D
Én meg a Ministryvel!
Idézet
 
 
+6 #3 bogar 2015-05-07 12:11
„Akármikor hallgatom a lemezt, hülye vigyor jelenik meg a képemen”

Én Halász Judittal vagyok így! :-))
Idézet
 
 
+2 #2 QRman 2015-05-07 10:12
Tényleg tuti anyag mind a kettő! Ez várós!
Idézet
 
 
+3 #1 queensryche999 2015-05-07 09:06
Baromi jó lemezek voltak. A 'Sensitive' és 'Make Believe' dalokat pl. évekig rátettem az összes, magamnak készített válogatásra. Ekkoriban kattant be nálam Glenn hangja is - koromnál fogva kimaradt a korábbi Purple-Trapeze kör, meg úgy általában a '70-es évek; a Sabbath és a KLF (!!) kapcsán hallottam róla először.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.