Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ahol a hegyeket látod: „Abszolút adta magát, hogy Road egyenlő Mátra”

Új dallal jelentkezett a Road. Az Ahol a hegyeket látod egy speciális projekt része, de egyben a jövőre érkező új nagylemez előhírnöke is.

0909road

A RoadMovie projekt keretében készült el a legfrissebb Road dal, amely sorozatban a VOLT Film különféle hazai zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar tájról, régióról. A Mihaszna Film stábjával készült Ahol a hegyeket látod adta magát, hiszen a zenekar tagjai a Mátra lábánál, Domoszlón élnek és alkotnak. „Nagy öröm számunkra, hogy a dél-Mátra egy aprócska kis falujában, Domoszlón élő, ténykedő zenekarként most egy ilyen jó kis lehetőséget kaptunk", mondja Molnár Máté énekes/basszusgitáros. „Született egy dal, elkészült egy klip, ami arról szól, hogy ez az egész számunkra mennyire szép, nekünk milyen sokat jelent. Büszkék vagyunk erre a vidékre, a helyre, ahol élünk, és örömmel mutatjuk meg most mindenkinek! Ez itt a mi világunk! Annak is a közepe! Ez a Mátra! Egy ideje már a levegőben volt egy dal nálunk, amely, ha úgy tetszik élménybeszámoló, ha úgy tetszik főhajtás, vagy egyszerűen csak a mindennapjaink a Mátrából, a hegyekből, otthonról, ahol az utóbbi hónapokban az eddigieknél is többet lógtunk."

A Road 2021-re új nagylemezzel készül, amelynek előkészítő munkálatai már 2019-ben elindultak. „Az idei év elején kezdtük a Hegyes munkacímű dalunk vázlatát, ami aztán néhány próbát követően viszonylag gyorsan össze is állt, és pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Éppen annyira komoly és vidám egyszerre, mint amennyire boldog és elgondolkodtató. Még a tavaly nyáron elindult a RoadMovie projekt, ami aztán idén tavasszal bennünket is megtalált. Abszolút adta magát, hogy Road egyenlő Mátra, és a legjobb az egészben az, hogy nálunk ez dal már készülőfélben volt, tehát nem egy megrendelésre íródott dalról beszélünk, hanem inkább egy jókor-jó helyen szituról. Tulajdonképp ha nincs ez a projekt, ez a dalunk akkor is elkészül, és akkor is ilyen lett volna. Sőt, valószínűleg videoklip is készült volna rá előbb vagy utóbb. A különbség ezúttal annyi, hogy e projekt kapcsán lehetőségünk nyílt arra, hogy egy sokkal komolyabb, komplexebb, egészen nagy volumenű videoklipet tudjunk a dalnak készíteni, valamint reményeink szerint a RoadMovie zászlaja alatt sokkal több csatornán tudjuk eljuttatni, bemutatni a dalt, megmutatni a mi hazánkat, az ország legmagasabb pontját, a legnagyobb hegyeit, a Mátra ismert és rejtett szépségeit, mert amikor Magyarország természeti csodái kerülnek említésre, olyan nincs, hogy a Mátra ne kerüljön szóba!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.