Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A zene a progresszív rocktól a mocsári bluesig terjed”

0827lizardsTíz évvel ezelőtt Magyarországon is fellépett a The Lizards nevű, jónevű zenészeket rejtő csapat. A formáció hamarosan megjelenteti új nagylemezét Reptilicus Maximus címmel.

Mike DiMeo énekes (Riot, Masterplan), Bobby Rondinelli dobos (Rainbow, Black Sabbath), Randy Pratt basszer (Cactus) és Patrick Klein gitáros alkotja a The Lizards formációt, amely az elmúlt bő évtized során több stúdiólemezt és koncertanyagot is kiadott, és 2005-ben Budapesten is felléptek Glenn Hughes előtt. A Pratt autóbalesete miatt néhány éves tétlenségre kényszerült banda szeptemberben Carmine Appice kiadójánál, a Rocker Recordsnál hozza ki új anyagát Reptilicus Maximus címmel, rajta Glenn Hughes, Frank Marino és Vinnie Moore vendégszereplésével. A billentyűket Scott Treibitz játszotta fel.

„A zene a progresszív rocktól a mocsári bluesig terjed, a szövegek pedig a szentségestől az egészen profánig, mindezt a rock nevében", mondja Pratt. „Bobby Rondinelli azt mondta nekünk, hogy egész karrierje egyik legjobb teljesítményét nyújtotta ezen a lemezen, és mivel a Rainbow-ban, a Black Sabbathban és a Blue Öyster Cultban is játszott, mindenki elhiheti, hogy a dobjáték világszínvonalú!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.