Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A többiek elkezdtek győzködni, hogy egyszer végre ne az órát nézzük, hanem legyen egy valódi, ízig-vérig gitárszóló”

Már két dal is meghallgatható a MoneyRoll zenekartól. A csapatban a P. Box volt hangszeresei egyesítették erőiket a Trident és a Benzin volt frontemberével.

0806moneyroll

Lassabb, lírai szerzeménnyel folytatja bemutatkozó dalainak sorát a MoneyRoll, ezúttal a Mitől jó? című dalhoz készített szöveges videót a P. Boxból ismert Sándor József „Günter” gitáros, Ferenczi Tibor „Cézi” basszusgitáros, Szabó Krisztián billentyűs, Kovács Tamás dobos, illetve a korábban Project, Benzin és Trident zenekarokban megfordult Asztalos Attila „Paszti” énekes alapította zenekar. „Eredetileg egy rövidebb szólóbetétet gondoltam a dalba, de a többiek elkezdtek győzködni, hogy egyszer végre ne az órát nézzük, hanem legyen egy valódi, ízig-vérig gitárszóló, akármilyen hosszú is”, mondja Günter. „Manapság ugyanis ez már nem divat, mindenki arra figyel, hogy a rádiók nem adnak le dalokat, ha hosszú szólók vannak benne. Krisz viszont azt mondta, hogy ilyen szempontok alapján sose készült volna el egy Child Un Time vagy Stairway To Heaven, úgyhogy most csak játsszak annyit, amennyi jólesik. A többiek is így gondolták, úgyhogy ez lett a leghosszabb szólóm, remélem, tetszik majd a közönségnek!”

A MoneyRoll a Találd meg az utad című dallal mutatkozott be egy hónapja. A zenekart a debreceni P. Box zenészei alapítottak, a formáció 2020 márciusában bontott zászlót Hajdú-Bihar megyében, és a klasszikus rockzenei örökség legnemesebb hagyományait követve, újszerű megszólalással, elsősorban a hazai közönséggel szeretnék megismertetni saját dalaikat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.