Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A The Wonderland nyerte a Hard Rock Rising hazai fordulóját

0530wonderlandA budapesti The Wonderland nyerte a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutatójának magyar fordulóját. A csapat így Magyarország képviseletében száll ringbe a Hard Rock Rising versenyben a győzelemért.

A Hard Rock International a ReverbNationnel karöltve hetedik alkalommal hirdette meg a Hard Rock Rising nemzetközi zenekari tehetségkutató versenyt, amelyen több mint százhuszonöt helyszín vesz részt világszerte. A Hard Rock kávézók, hotelek és kaszinók egy-egy helyi győztest választanak, akiket a nemzetközi fordulóra delegálhatnak. Budapest idén ötödik alkalommal nevez versenyzőt, a korábbi győztesek az Ivan & The Parazol, az Ozone Mama, a Junkie Jack Flash és a Konyha voltak. Hozzájuk csatlakozik most a The Wonderland, akik hazánkat képviselik majd a regionális fordulóban. A The zenekar eleinte aluljárókban játszott, majd 2016 szeptemberében indult útnak. Danny Kid (basszusgitár), West (dob) és Alice Raven (ének/gitár) eddig három felvételt mutatott be hamarosan érkező EP-je elött.

A budapesti győztes egy kiválasztott saját dala a többi helyszíni nyertes zenéjével együtt a nemzetközi zsűri elé kerül, akik az összes szám meghallgatása után négy regionális győztest hirdetnek. Idén az európai régióban harmincegy zenekar verseng a regionális győztes címért, akik több nyereménnyel is gazdagodnak. Mindannyian további ezer dolláros pénznyereményt kapnak, valamint egy Fender hangszer csomagot, és egy CD/DVD csomagot a Bison Disc jóvoltából. A zsűri közülük választja ki az abszolút győztest, aki a fentieken túl felléphet Miamiban, a Hard Rock Stadiumban rendezett meccs félidejében, valamint lehetőséget kap egy saját videóklip elkészítésére, amelyet a Hard Rock videórendszerében a világ összes Hard Rock helyszínén felvesznek a lejátszási listákra.

Cafe Budapest vezetője - egymástól függetlenül, a nemzetközi sztenderdek szerint összeállított pontozólapon értékelték a zenekarokat, akiknek különböző szakmai szempontoknak kellett megfelelniük a hangi adottságoktól, az eredetiségig. A budapesti győztes az összesített pontok alapján legmagasabb pontszámot elérő zenekar, a The Wonderland lett.

A regionális és az abszolút győztes kihirdetését a Hard Rock International nem is időzíthetné jobb napra, mint június 14., ekkor ünneplik ugyanis az első Hard Rock Cafe megnyitását (1971. június 14., London) a világ összes Hard Rock helyszínén.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 mumus 2017-05-30 12:27
Milyen lehetett a többi...?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.