Shock!

március 29.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Pitch Black Sunset arról szól, hogyan keverednek egymással az ellentétek”

Április 14-én jelenik meg a The Hellfreaks új lemeze. A hazai csapatnak a Pitch Black Sunset lesz az első albuma a Napalm kiadónál.

0819hellfreaks

A világ egyik vezető metálkiadójánál, a Napalmnál adja ki tavasszal új nagylemezét a hazai Te Hellfreaks. Az album három évvel követi a sorban a legutóbbi God On The Runt. „A legutóbbi albumunk óta a körülöttünk lévő világ sokkal sötétebb lett, mint valaha is gondoltuk: covid, háború, infláció – mondják a lemezről. – Épp elég ok ez az önvizsgálatra, hogy utánajárjunk, maradt-e még egyáltalán fény odabent. Amolyan kirándulás ez a legjobb és a legrosszabb részeink között. A Pitch Black Sunset arról szól, hogyan keverednek egymással ezek az ellentétek: múlt és jövő, béke és zűrzavar, kelet és nyugat, élet és halál. Kocsikázásra hívunk egyenesen az ellentétek között húzódó kanyonba. Hogy karambol lesz-e a vége? Néha igen. De abban is megtaláljuk a szépséget."

thehellfreaks_cA soraiban Radnóti Zsuzsa – azaz Shakey Sue – énekest, Takács „Jozzy” József gitárost, Budai Béla dobost és Domján Gabi basszert tudó zenekar lemezére az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Sunrise
02. Old Tomorrows
03. Hit Me Where It Hurts
04. Chaos
05. Weeping Willow
06. Body Bag
07. Rootless Soul Riot
08. PBSS
09. Sunset

A korábban már közzétett Old Tomorrows, a Hit Me Where It Hurts és Chaos után a zenekar most bemutatta a Weeping Willow című szám videóját a lemezről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.