Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Parkway Drive és a Darkest Hour nyitja a megújuló Tracket

Lassan már nem telik el év, hogy ne adna koncertet egyik kedvenc városában az ausztrál Parkway Drive. Április 18-án újfent Budapesten, ezúttal a szabad ég alatt lépnek fel Winston McCallék, mégpedig a megújult Barba Negra Trackben, ráadásul a koncert az alapos csinosításon áteső helyszín 2017-es szezonjának megnyitója is lesz egyben.

sziget_parkway_drive_k2016_04

Gyakorlatilag nem maradt szó, amit ne mondtunk volna el a Parkway Drive-ról, jó ismerőseink régóta, hiszen 2017-ben lesz tizenegy éve, hogy visszajárnak fővárosunkba, ráadásul különös pikantériája lesz az estének, hogy az a Washington D.C.-beli punk/metal Darkest Hour lesz vendégük, akik előtt szinte ismeretlen zenekarként legelső alkalommal felléptek nálunk, még a megboldogult Kultiplexben 2006 nyarán. Az ausztrál metalcore óriások javában turnéztatják tavalyi, Ire című lemezüket és ennek, az Unbreakable Tour 2017 nevet kapott körútnak keretében térnek vissza hozzánk.

A Darkest Hour nemrég fejezte be kilencedik nagylemezének felvételeit a Converge-gitáros Kurt Ballou God City stúdiójában, a közösségi finanszírozású album pedig egy új kezdet a Budapestre szintén hazajáró ötös életében, hiszen megannyi kiadós viszontagság után úgy gondolták, teljesen a saját, és rajongóik kezébe adják sorsukat a jelenleg még cím nélküli nagylemezzel. A koncerten egy harmadik külföldi fellépő is lesz, akiket hamarosan, jelenleg is futó turnéjuk után jelent be a szervező Phoenix Music Hungary. Addig is részletek és jegyinformáció itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Gazdag Illés 2016-10-28 17:32
A szigeten meggyőztek, úgyhogy ott a helyem.:)
Idézet
 
 
+2 #1 bogar 2016-10-28 13:36
Erre el fogok battyogni, de nem támogatom, hogy áprilisban már szabadtéren lesz a buli.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.